Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Άνοιξαν οι… ουρανοί στο Έρμελο – Έπεσαν “βροχή” τα γκολ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού το πρωί της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε υπό έντονη βροχόπτωση. Πολλά γκολ περιλάμβανε το “οικογενειακό” δίτερμα, εκεί όπου ο Ρόι Κάρολ δεν κατάφερε να βγάλει όλο το πρόγραμμα, λόγω τραβήγματος στον προσαγωγό

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ χώρισε τους “ερυθρόλευκους” σε δύο ομάδες. Μέγιερι, Ποτουρίδη, Μοδέστο, Ντιελνά, Φετφατζίδη, Μανωλά, Ντιόγκο, Αμπντούν, Τοροσίδη, Μανιάτη, Μήτρογλου ήταν οι “κίτρινοι”, ενώ τους “κόκκινους” αποτελούσαν οι Γιαννιώτης, Παπάζογλου, Σιόβας, Καραγκούνης, Χολέβας, Φέισα, Λυκογιάννης, Σουμπίνιο, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ, Πάντελιτς.

Οι “κόκκινοι” προηγήθηκαν τρεις φορές, με γκολ των Σιόβα, Βλαχοδήμου και Τζεμπούρ, αλλά ισοφαρίστηκαν ισάριθμες από τους Αμπντούν, Μοδέστο και Ντιόγκο.

Το υπόλοιπο μενού περιλάμβανε δουλειά στην τακτική και συγκεκριμένα ασκήσεις ελέγχου και κατοχής σε μικρό χώρο.

Ο Κέβιν Μιραλάς έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, όπως και ο Ανδρέας Τάτος. Μέρος του ομαδικού προγράμματος ακολούθησαν ο Ιμπαγάσα και ο Ζαραδούκας, ενώ ο Λεάντρο Γκρέκο έμεινε στο ξενοδοχείο και προπονήθηκε στο γυμναστήριο. Ο Ρόι Κάρολ ένιωσε ένα τράβηγμα στον προσαγωγό και προληπτικά δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση, δίχως η κατάστασή του να εμπνέει κάποια ανησυχία.

Για το απόγευμα ο Πορτογάλος προπονητής έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, πλην των Μιραλάς και Γκρέκο, οι οποίοι θα συνεχίσουν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Πάνω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ολυμπιακός!

Αμπντούν: Πρώτος στόχος το 4ο αστέρι!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε