Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Απειλεί να πέσει στο κενό οπαδός του ΟΦΗ!

O 24χρονος οπαδός του ΟΦΗ καθισμένος στην οροφή της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου

Η απόρριψη της έφεσης των Κρητικών από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ έχει ξεσηκώσει το Ηράκλειο και ένας νεαρός φίλαθλος της ομάδας έφτασε στο σημείο να απειλεί ότι θα πέσει στο κενό!

Βγήκαν στους δρόμους οι Κρητικοί

Δεν πήραν άδεια ΟΦΗ, Τρίκαλα και μένουν εκτός πλέι οφ!

Σκληρή ανακοίνωση από την ΠΑΕ

Στην οροφή της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου στο κέντρο του Ηρακλείου ανέβηκε το βράδυ της Δευτέρας ένας 24χρονος φίλος του ΟΦΗ διαμαρτυρόμενος για τη μη αδειοδότηση της ομάδας του.

Απειλεί ότι θα πέσει στο κενό αν δεν βρεθεί άμεσα λύση (εντός 24 ωρών) για την ομάδα του και μάλιστα ανέφερε ότι υπεύθυνοι θα είναι όλοι όσοι παρανόμησαν κατά του ΟΦΗ.

Όπως είναi λογικό άμεση ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας που βρέθηκε στο σημείο και προσπάθησε να πείσει τον οπαδό να κατέβει.

Εκτός από το συλλαλητήριο που έκαναν οπαδοί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στο οποίο υπήρξε και ένταση όταν έφτασαν στο κτίριο της ΔΟΥ και πέταξαν μολότοφ, κινητοποιήσεις υπήρξαν και σε άλλα μέρη.

Στην Πάτρα, φοιτητές από την Κρήτη έκαναν ειρηνική κατάληψη στον τηλεοπτικό σταθμό super B ενώ πραγματοποίησαν και πορεία στους δρόμους της Αχαϊκής πρωτεύουσας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε