Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Απίστευτες δηλώσεις από Ραμπεσαντρατανά για ΑΕΚ και Μάκη Ψωμιάδη!

ΦΩΤΟ youtube.com
ΦΩΤΟ youtube.com

Θυμήθηκε το -τραγικό- πέρασμα του από την ΑΕΚ, το οποίο χαρακτήρισε “μαλ@@@”. Μόνο για τον Φερνάντο Σάντος είχε να πει καλά λόγια, αφού όταν αναφέρθηκε στον Μάκη Ψωμιάδη, ο Ερίκ Ραμπεσαντρατανά είχε να αναφερθεί σε άσχημες καταστάσεις.

«Ήθελα μία εμπειρία στο εξωτερικό. Αποδέχθηκα την πρώτη που έφτασε στα χέρια μου. Ήθελα ασφάλεια. Ήταν μαλ…ία! Έπρεπε να περιμένω για άλλες επιλογές. Ειδικά όταν ήξερες τι συνέβαινε στην ΑΕΚ», είπε, αρχικά, ο Ραμπεσαντρατανά. 

Στη συνέχεια, σημείωσε, μιλώντας στο «Virage»: «Θα σας εξηγήσω πώς υπέγραψα. Βρισκόμουν σε κάτι γραφεία στο Παρίσι με τον ατζέντη μου και ανθρώπους της ΑΕΚ. 

Ο μάνατζερ είναι ο Μίλαν Τσάλασαν. Τη στιγμή που υπέγραφα, δέχθηκε τηλεφώνημα από τη Ρέιντζερς. Βγήκε έξω από το γραφείο και μου είπε να σκίσω το συμβόλαιο που υπέγραφα στην ΑΕΚ. ”Σε θέλει η Ρέιντζερς”, μού είπε. Ήταν προφανές πως έπρεπε να επιλέξω τη Ρέιντζερς. ”Είναι αστείο αυτό που λες”. ”Μόλις υπέγραψα”, τού απάντησα. Τελικά, ταξίδεψα στην Αθήνα, υπογράφοντας για τέσσερα χρόνια. Προπονητής της ΑΕΚ εκείνη την εποχή ήταν ο Φερνάντο Σάντος. 

Πρόκειται για έναν σπουδαίο άνθρωπο. Όλα μαζί του κύλησαν ωραία. Αλλά στο ξεκίνημα της σεζόν τραυματίστηκα και τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης. Ο πρόεδρος (σ.σ.: Μάκης Ψωμιάδης), με ρώτησε πότε θα ξαναπαίξω, προκειμένου να τροποποιήσει τους όρους του συμβολαίου»! 

Και πρόσθεσε: «Δεν είχα το δικαίωμα να παίξω, παρά μόνο να προπονούμαι. Ο Σάντος ήταν στενοχωρημένος για αυτό. Τον Ιανουάριο του 2002 έφτασα στο σημείο να μην μπορώ ούτε να προπονηθώ. Μου το απαγόρευσε ο πρόεδρος. Σταμάτησε να με πληρώνει. Δεν έκανα προπονήσεις, αλλά έπρεπε να βρίσκομαι στο προπονητικό κέντρο, υπογράφοντας το σχετικό έγγραφο προσέλευσης και εν συνεχεία αποχωρούσα. 

Ένα πρωί, επιστρέφοντας στο σπίτι μου, δεν μπορούσα να ανοίξω την πόρτα. Τα κλειδιά δεν έμπαιναν. Ο πρόεδρος είχε αλλάξει τις κλειδαριές και έπρεπε να φωνάξω κλειδαρά. Λίγο αργότερα με κάλεσε και μου φώναξε. ”Πρέπει να φύγεις και να μας δώσεις τα κλειδιά”. Μάλιστα, έβρισε και τη σύζυγό μου! Επέστρεψα σπίτι και είχε πάλι αλλάξει την κλειδαριά. Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας. Πήγα στο αστυνομικό τμήμα για να κάνω καταγγελία, μάζεψα τα πάντα από το σπίτι και πήρα το πρώτο αεροπλάνο με τη σύζυγο μου με προορισμό τη Γαλλία. 

Υπέγραψα για τρία χρόνια και παρά τις διαμαρτυρίες μου, έλαβα μόλις τρία μηνιάτικα».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε