Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Αποφάσισαν για 3 ή 4 μεταγραφές τον Γενάρη στον ΠΑΟΚ!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Πολύ σημαντικές αποφάσεις πάρθηκαν στη σύσκεψη κορυφής που έγινε την Τρίτη στον ΠΑΟΚ και στην οποία οριοθετήθηκε ως στόχος για την φετινή σεζόν η πρώτη θέση στα πλέι-οφ.

Στη σύσκεψη που έγινε στην Τούμπα επί τη ευκαιρία του ρεπό της ομάδας παρόντες ήταν η υπεύθυνη του οικονομικού τομέα της ΠΑΕ και δεξί χέρι του Ιβάν Σαββίδη, Μαρία Γκοντσάρεβα, ο σύμβουλος της διοίκησης Γκέρμαν Τσιστιακόφ, καθώς επίσης ο πρόεδρος Ζήσης Βρύζας, ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Γεωργιάδης και ο προπονητής Γιώργος Δώνης.

Στη σύσκεψη έγινε σαφές πως ο πιο σημαντικό στόχος είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης στα πλέι-οφ ώστε η ομάδα να μπορέσει να διεκδικήσει την είσοδο της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και να ανεβάσει κατακόρυφα τα έσοδα της.

Παράλληλα, έγινε γνωστή η πρόθεση της διοίκησης να προχωρήσει σε σημαντική ενίσχυση το καλοκαίρι, ωστόσο για να υλοποιηθεί ο φετινός στόχος όλοι συμφώνησαν και αποφάσισαν να γίνουν 3 ή 4 μεταγραφές τον Γενάρη. Αυτές θα αφορούν έναν στόπερ, έναν αμυντικό μέσο και έναν ή δύο μεσοεπιθετικούς.

Ο Ιβάν Σαββίδης δείχνει αποφασισμένος να αλλάξει επίπεδο τον ΠΑΟΚ και να τον κάνει πρωταγωνιστή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και σε αυτό το πλαίσιο, αρχής γενομένης από την προσεχή μεταγραφική περίοδο θέλει να κάνει πιο δυνατό το ρόστερ.

Απόβαση ΠΑΟΚτζήδων στη Βέροια

Συγχαρητήρια και πριμ από Σαββίδη: “Εμείς χάσαμε,όχι ο Ολυμπιακός”

“Μίλησαν” οι πρώτοι σκόρερ – Ο “τρομοκράτης” χτύπησε, ο Κλάους απάντησε

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε