Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Αρνητική απάντηση και από Ουζουνίδη σε Ανόρθωση

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η Κυπριακή ομάδα προσπάθησε να συμφωνήσει με τον Τιμούρ Κετσπάγια, αλλά δεν τα κατάφερε. Ίδια κατάληξη είχαν όμως και οι επαφές της με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Δεν προχώρησε τελικά η συνεργασία του Τιμούρ Κετσπάγια με την Ανόρθωση και διαψεύστηκαν τα σενάρια που τον έφεραν στην τεχνική ηγεσία του κυπριακού συλλόγου, μετά την προ ημερών λύση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ. Έτσι, σε ανακοίνωσή της η Ανόρθωση ανέφερε, χθες, ότι στρέφεται πλέον σε άλλες λύσεις για την πρόσληψη νέου προπονητή στην ομάδα.

Σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ, οι παράγοντες της Ανόρθωσης, που ταξίδεψαν στην Αθήνα, αφού συναντήθηκαν με τον Κετσπάγια και δεν κατέληξαν σε συμφωνία, στράφηκαν στην περίπτωση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Η κυπριακή ομάδα θέλησε να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του 48χρονου προπονητή, που παραμένει δίχως ομάδα μετά το «διαζύγιο» με τον Πανιώνιο, αλλά και πάλι δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσουν οι επαφές. Ο Ουζουνίδης εξήγησε ότι τέτοια περίοδο δεν θέλει να αναλάβει τα ηνία της ομάδας και απάντησε αρνητικά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε