Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Αστέρας… ήταν ο Ονουάτσι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο Νιγηριανός της Καβάλας με το 5ο του γκολ στα έξι τελευταία ματς οδήγησε την ομάδα του στη σπουδαία εκτός έδρας νίκη, υποχρεώνοντας τον Αστέρα στην 2 συνεχόμενη ήττα του στην Τρίπολη.

Δείτε το LIVE του αγώνα.

Σε ένα παιχνίδι που πολύ γρήγορα θα ξεχαστεί αφού οι δύο ομάδες προτίμησαν να θωρακίσουν τα μετόπισθεν και να ασχοληθούν ελάχιστα με την επίθεση, αυτή που ευτύχισε να σκοράρει ήταν λογικό να πάρει και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης.
 
Η Καβάλα είχε ένα πολύ καλό τέταρτο στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και αυτό ήταν αρκετό για να της δώσει τη νίκη. Στο 62′ ο Αμπντούν έκανε όμορφη ενέργεια από τα δεξιά σέντραρε και ο Ονουάτσι απέδειξε ότι μυρίζεται από μακριά το γκολ και με προβολή σκόραρε για 5η φορά στους έξι τελευταίους αγώνες της ομάδας του.
 
Ο Αστέρας είχε μισή ώρα στη διάθεση του για να ανατρέψει τα πράγματα όμως δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Γκαλίνοβιτς. Αυτή ήταν η 2η συνεχόμενη ήττα για τους Αρκάδες που αγνοούν την εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.
 
Η Καβάλα επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο αγωνιστικές και αναρριχήθηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Αστέρας Τρίπολης
: Ντεγκρά, Τσαμπούρης, Ορόθκο, Ουριμπάρι, Πουλίδο, Καρέρα, Μπαστία, Λαδάκης (65′ Αράς), Μάρτινς Ροζέριο, Ουντότζι (63′ Φορτούνης), Κρις Κονσεϊσάο (57′ Ρομπέρτο)
 
Καβάλα: Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Χριγκόβιτς, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Καρντόζο (82′ Θεοδωρέλλης), Αμπντούν, Ογκμπέτσε, Ντιέ (55′ Ντιέ), Ονουάτσι (92′ Γιάννου) , Ντικρόκ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε