Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ατρόμητος – ΑΕΚ: “Διπλό” έπειτα από 5 μήνες για την Ενωση!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

 Η… κατάρα των εκτός έδρας αγώνων της ΑΕΚ έσπασε στο Περιστέρι, όπου η Ενωση νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο με γκολ του Μάνταλου, για την 25η αγωνιστική. Η τελευταία φορά που είχε νικήσει η Ενωση μακριά από το ΟΑΚΑ, ήταν στις 17 Οκτωβρίου (2-1 τη Λάρισα). Επίσης, παρέμεινε αήττητος ο Μανόλο Χιμένεθ! 

Το LIVE

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και είχε τον έλεγχο του αγώνα, ενώ ο Ατρόμητος μέχρι το 72΄ δεν… υπήρχε στο γήπεδο.
Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ θα μπορούσε να έχει το προβάδισμα, καθώς ο Σέρχιο Αραούχο στο 10΄ με το δυνατό σουτ που έπιασε κι έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Γκορμπούνοφ.

Η Ένωση “πατούσε” καλύτερα στο γήπεδο και στο 34΄ η κεφαλιά του Γιόχανσον, έφυγε άουτ. Οι γηπεδούχοι είχαν μόλις μία τελική προς την εστία του Μπάρκα, στο 40′ με το σουτ του Λε Ταλέκ. Πολλές αξιόλογες φάσεις, ωστόσο, δεν σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος.

Στο 52′ έγινε το πρώτο σοβαρό λάθος από πλευράς διαιτητών. Τότε υποδείχθηκε οφσάιντ ο Μάνταλος (καλυπτόταν), ο οποίος έδωσε στον Αραούχο που σκόραρε σε κενή εστία. Το γκολ λανθασμένα δεν μέτρησε.

 Πέντε λεπτά μετά ο Ντίντακ γύρισε την μπάλα προς τη μικρή περιοχή κι εκεί ο αμαρκάριστος Μάνταλος πέτυχε το 7ο γκολ του φέτος ανοίγοντας το σκορ στο 57΄(1-0).

Στο 77΄, προέκυψε το δεύτερο λάθος των διαιτητών και τα πολλά παράπονα του Ατρόμητου. Μετά το σουτ του Τόνσο η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Λε Ταλέκ “έπιασε” την κεφαλιά κι ο Λημνιός σε άδεια εστία ισοφάρισε. Επειτα, από διαβουλεύσεις το γκολ λανθασμένα δεν μέτρησε με υπόδειξη του βοηθού. Η φάση ήταν πεντακάθαρη και δεν υπήρχε κανένα οφσάιντ.

Οι ενδεκάδες:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ(Σα Πίντο):
Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μανιάτης, Μπάγκα (72΄ Τόνσο), Ούμπιδες, Πλατέλλας (72΄ Λημνιός), Ντιγκινί (81΄ Νταουντα), Λε Ταλέκ.
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Βάργκας (54΄ Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος (87΄ Πέκχαρτ), Αραούχο (90΄+2 Γαλανόπουλος).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε