Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Αυτοκτόνησε” η ΑΕΛ – “Ανάσανε” η Ξάνθη – “Ροπαλιά” στο 94′ για Πανιώνιο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Συγκλονιστικό ματς στο “AEL FC Arena”, με την Λάρισα να δέχεται την ισοφάριση (3-3) από τον Εργοτέλη λίγο πριν τη λήξη του αγώνα. Φινάλε… θρίλερ και στο Καυτανζόγλειο, με τον Ηρακλή να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις του αγώνα τον Πανιώνιο (1-1). Απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη η Skoda Ξάνθη, που νίκησε εντός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0.
Ένα βήμα πιο κοντά στην Football League βρίσκεται η Λάρισα. Οι “βυσσινί” αν και προηγήθηκαν τρεις φορές του Εργοτέλη, παρόλα αυτά δεν κατάφεραν να πάρουν το πολύτιμο “τρίποντο” και αναδείχτηκαν ισόπαλοι 3-3, σε ένα ματς που έσπασε καρδιές στο φινάλε του.
 
Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ (13’) με τον Αμπουμπακάρι, όμως ο Εργοτέλης ισορρόπησε το πασιχνίδι και έφερε το ματς στα ίσα με την κεφαλιά του Βερπακόφσκις στο 23′. Με το… καλημέρα στην επανάληψη, η Λάρισα πήρε πάλι το προβάδισμα με το υπέροχο τέρμα του Τσιμπάμπα στο 47’, αλλά οι Κρητικοί δεν την άφησαν να… χαρεί για πολύ, αφού στο στο 51’ με τον Χίμπλινγκερ έκαναν το 2-2.
 
Ο Κουζέν στο 92′ εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της άμυνας του Εργοτέλη και με κεφαλιά έκανε το 3-2, αλλά ο Βερπακόφσκις δεν είχε πει την… τελευταία του λέξη και με προβολή νίκησε στον Αμπάρη στο 91′ .

Στο Καυτανζόγλειο, ο Πανιώνιος κρατούσε για 94′ λεπτά μία σημαντική νίκη στα χέρια του, αλλά τελικά το φινάλε ήταν γι’ αυτόν… δραματικό.
 
Οι “κυανέρυθροι” κράτησαν το “μηδέν”, με τον Μάχο να αποκρούει το πέναλτι του Γιάκομπ (19′), κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 38′ με το 7ο γκολ του Μήτρογλου στο πρωτάθλημα, αλλά λογάριαζαν χωρίς τον… ξενοδόχο. Ο Μαχόπ “χτύπησε” δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του παιχνιδιού, σώζοντας την…. παρτίδα για τον “Γηραιό”.
Κρίσιμο ματς, όσον αφορά την παραμονή στην Σούπερ Λιγκα έγινε και στα “Πηγάδια”, εκεί όπου η Skoda Ξάνθη κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς, που την απομάκρυναν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το “χρυσό” γκολ για τους Ακρίτες πέτυχε ο Μαρσελίνιο στο 65′. Πλέον, οι Αρκάδες βρίσκονται ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε