Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Confederations Cup: Βολική ισοπαλία για Χιλή και Γερμανία [vid]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Πάνε να περάσουν… χέρι – χερι! Τον πρώτο λόγο για την πρόκρισή τους στην ημιτελική φάση του Confederations cup εξακολουθούν να έχουν Γερμανία και Χιλή, μετά και το μεταξύ τους 1-1. Ιστορικό γκολ από Σάντσες.

Το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου στο Καζάν για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών δεν ανέδειξε νικητή (1-1), ωστόσο Χιλή και Γερμανία «συγκατοικούν» στην κορυφή του και την τελευταία αγωνιστική -ακόμη και με ισοπαλία απέναντι στις Αυστραλία και Καμερούν- θα “τσεκάρουν” το “εισιτήριο” για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Το ιστορικό γκολ του Αλέξις Σάντσες στο 6΄ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Πίτσι και έβαλε τον Χιλιανό στην πρώτη θέση των σκόρερ στην ιστορία της χώρας, αφήνοντας δεύτερο τον “τεράστιο” Μαρσέλο Σάλας. Οι “λατίνοι” ήταν καλύτεροι, αλλά λίγο πριν το τέλος του πρώτου 45λέπτου ο Στιντλ έφερε το ματς στα ίσια για τα “πάντσερ” (1-1) με προβολή. Έτσι, οι δυο ομάδες έχουν από 4 βαθμούς μετά από 2 αγώνες.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γιόακιμ Λεβ): Τερ Στέγκεν, Τσαν, Ντράξλερ, Γκίντερ, Γκορέτσκα, Έκτορ, Κίμιχ, Μουστάφι, Ρούντι, Στινλτ, Σούλε

ΧΙΛΗ (Πίτσι): Ερέρα, Αράνγκις (90΄ Σίλβα), Μποσεζούρ, Μαρσέλο Ντίας, Ερνάντες, Ισλά, Γιάρα, Μεντέλ (71΄ Πάουλο Ντίας), Σάντσες, Βάργκας (82΄ Ροντρίγκες), Βιδάλ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε