Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Confederations cup: Λένε “αντίο” Αυστραλία και Καμερούν [vid]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ελαχιστοποιήθηκαν οι ελπίδες της Αυστραλίας και του Καμερούν για πρόκριση στην επόμενη φάση του Confederations cup, μετά το 1-1 που έφεραν.

Τον πρώτο τους βαθμό στο Confederations cup της Ρωσίας πήραν, Καμερούν και Αυστραλία, μετά το μεταξύ τους 1-1 στο στάδιο “Κρεστόφσκι” της Αγίας Πετρούπολης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του τουρνουά.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, οι δυο ομάδες εξακολουθούν να μοιράζονται την 3η θέση (1 βαθμό), πίσω από Χιλή και Γερμανία.

Οι “αδάμαστοι λέοντες” προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Ζάμπο Αντρέ-Φρανκ, έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Αμπουμπακάρ στο 59΄ για να… κλειδώσουν τη νίκη κι ένα λεπτό αργότερα “τιμωρήθηκαν” από τα “καγκουρό” με το πέναλτι του Μίλιγκαν (1-1).

Την τελευταία αγωνιστική το Καμερούν παίζει με τη Γερμανία και η Αυστραλία με τη Χιλή.

ΚΑΜΕΡΟΥΝ: Οντόα, Αμπουμπακάρ, Μπασογκόγκ, Τζουμ, Φάι, Μαμπουκά, Μουκαντζό (77΄ Εκάμπι), Ενγκααντέου-Ενγκάτζουι, Οντόα, Σιανί, Τεϊκέου, Ζάμπο Αντρέ-Φρανκ

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Ράιαν, Ντεγκενέκ, Γκερσμπαχ, Τζούριτς (70΄ Κέιχιλ), Κρούσε (65΄ Τροισί), Λέκι, Μίλιγκαν, Μούι, Ρόγκιτς (79΄ Ιρβάιν), Σέινσμπερι, Ράιτ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε