Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Δεν είπε ΑΝΤΙ-ο – “Ζωντανός” ο Παναιτωλικός, “κατρακυλάει” η Ξάνθη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι Αγρινιώτες πήραν νίκη-χρυσάφι στα Πηγάδια και διατήρησαν ακέραιες τις ελπίδες παραμονής τους στην κατηγορία, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί των 11 αγώνων χωρίς νίκη. Ο Άντι σημείωσε το γκολ της νίκης του Παναιτωλικού.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Οι δύο ομάδες ήθελαν να βάλουν τέλος στα αρνητικά σερί που έτρεχαν αλλά αυτός που τελικά το κατάφερε ήταν ο Παναιττωλικός. Οι Αγρινιώτες είχαν μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς και τους πήραν χάρη στο γκολ του Άντι στο 40′.

Οι γηπεδούχοι που δεν ήταν και πάλι καλοί, έμειναν νωρίς στο δεύτερο μέρος με 10 παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας που είδε ο Μπέρτος και δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στο ματς.

Αυτή ήταν η πέμπτη σερί ήττα της Ξάνθης και μάλιστα χωρίς να καταφέρει και πάλι να σκοράρει. Έμεινε έτσι στους 29 βαθμούς και απομακρύνθηκε από τις θέσεις των πλέι οφ.

Ο Παναιτωλικός ανέβηκε στους 21 βαθμούς και… ανάσανε μετά από καιρό.

Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Κομεσίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Εντιμάρ, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Νταρμπιόν (74′ Πλατέλας), Πόι (46′ Βλαχοδήμος), Ντάνι, Καζάκης (46′ Σουάνης).

 
Παναιτωλικός (Τάκης Λεμονής): Τσενάμο, Σιόντης, Ντολεζάι, Κούσας, Μητρόπουλος, Ρότσα, Θεοδωρίδης (88′ Καραμαλίκης), Άντι (66′ Μουμίν), Ακαλέ (46′ Ονουάτσι), Καμαρά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε