Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Διαλύεται (;) ο Παναθηναικός – Αδιέξοδο με Γκάμαρη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Χάθηκε και η τελευταία ελπίδα που υπήρχε για το τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. οι διαπραγματεύσεις με τον Γιώργο Γκάμαρη δεν ολοκληρώθηκαν και πλέον μόνο ένα “θαύμα” σώζει την ιστορική ομάδα.

Μόνο θλίψη προκαλούν τα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό εδώ και 2 μήνες. Η εικόνα διάλυσης που παρουσίασε η ομάδα κατά την πρώτη συγκέντρωση όταν κανένας δεν έδωσε το παρών είναι ενδεικτική της τραγικής κατάστασης.

Οι παίκτες δεν έχουν πληρωθεί εδώ και εννέα μήνες, το προπονητικό τιμ εδώ και δέκα ενώ κανένας δεν φαίνεται να μπορεί να κάνει κάτι.

Η τελευταία ελπίδα ήταν ο Γιώργος Γκάμαρης αλλά οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν και πλέον αν τις επόμενες δύο ημέρες δεν βρεθεί λύση είναι πιθανό να διαλυθεί ο Παναθηναϊκός!

Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι η σκληρή πραγματικότητα. Μία ομάδα που ιδρύθηκε το 1919 και έχει κατακτήσει 18 πρωταθλήματα και 6 κύπελλα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού.

Οι παίκτες που μέχρι πέρυσι ήταν πρωταγωνιστές έχουν αποχωρήσει αναζητώντας ένα πιο σίγουρο μέλλος. Αγκάμεζ, Σαμικά, Ζαγκούμνι, Σμαραγδής αποτελούν εδώ και καιρό παρελθόν.

Κάποιοι έμειναν πιστοί στην ομάδα αλλά και αυτοί δεν θα αντέξουν πολύ ακόμη. Αυτή τη στιγμή ανήκουν στους πράσινους μόνο οι Μηνούδης, Ψάρρας, Παπαδημητρίου, Πετρέας χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι αυτοί έχουν πληρωθεί.

Οι Λάππας, Πανταλέων, Ντονάς, Κόβατς και Γκενς δεν έχουν κάποια δέσμευση απέναντι στον Παναθηναϊκό αφού δεν έχουν πληρωθεί. Εξακολουθούν πάντως να περιμένουν ελπίζοντας ότι θα βρεθεί λύση και θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα.

Χρωστάνε σε όποιον μιλάει Ελληνικά

Ο ερασιτέχνης σκέφτεται σοβαρά την αποχώρηση από το Τσάμπιονς Λιγκ! Μόνο το πρόστιμο είναι αυτό που “φρενάρει” τις σκέψεις. Οι “πράσινοι” αν αποσυρθούν από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θα πρέπει να πληρώσουν μερίπου 130.000 ευρώ στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία ενώ βέβαια θα υπάρξει και πολυετής αποκλεισμός.

Ο Παναθηναϊκός χρωστάει 20.000 ευρώ για τη χρήση του κλειστού της Γλυφάδας, ενώ χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι ότι ο Κόβατς δεν έχει σπίτι για να μείνει…

Και σε όλα αυτά προσθέστε ότι ο Ζαγκούμνι ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά για να διεκδικήσει τα περυσινά δεδουλευμένα, ενώ τον ίδιο δρόμο αναμένεται ακολουθήσει ιδιοκτήτης του σπιτιού που έμενε ο Πολωνός πασαδόρος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε