Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Διαψεύσεις από Βρύζα: "Δεν επιστρέφω στον ΠΑΟΚ"

Διαψεύσεις από Βρύζα: `Δεν επιστρέφω στον ΠΑΟΚ`
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 30.03.2011 | 18:04
Πρώτη δημοσίευση: 30.03.2011 | 18:04

Σε κατηγορηματική διάψευση των σεναρίων που τον ήθελαν να επιστρέφει στον “δικέφαλο του Βορρά”, προέβη την Τετάρτη ο συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική.

Με ανακοίνωση του ο Ζήσης Βρύζας τονίζει ότι αυτή την περίοδο τα δημοσιεύματα για επιστροφή του στον «δικέφαλο» κινούνται στην... σφαίρα της φαντασίας και της μικροπρέπειας και έχουν ως στόχο την διαστρέβλωση της αλήθειας!

Η ανακοίνωση:

Το τελευταίο διάστημα εισπράττω ένα κλίμα επιστροφής στον ΠΑΟΚ από τους αγνούς φιλάθλους της ομάδας. Δηλώνω ευγνώμων για τη γενικότερη εκτίμηση στο πρόσωπό μου. Με έκπληξη διαβάζω κάποια δημοσιεύματα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ειδικότερα είδα σε σημερινό πρωτοσέλιδο εφημερίδας ότι επιστρέφω στον ΠΑΟΚ.

Ουδέποτε έγινε επαφή με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ για το θέμα αυτό ούτε και εξέλιπαν οι λόγοι της αποχώρησής μου. Δεσμεύομαι ηθικά αλλά και με συμβόλαιο με την Εθνική ομάδα. Διαπιστώνω ότι η εν λόγω εφημερίδα κινείται στα πλαίσια της φαντασίας και μικροπρέπειας με μοναδικό της στόχο τις πωλήσεις και τη διαστρέβλωση της αλήθειας παρά το γεγονός ότι ήταν ενημερωμένη.

Με εκτίμηση Ζήσης Βρύζας”.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο