Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δηλητηριώδης σκορπιός!

Δηλητηριώδης σκορπιός!
ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 03.05.2012 | 10:46
Πρώτη δημοσίευση: 03.05.2012 | 10:46

Το καλοκαίρι η AEK προσπάθησε να τον αποκτήσει. Δεν τον έπεισε πάντως να μην την τιμωρεί! Το gazzetta.gr παρουσιάζει τον Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος ως γνήσιος σκορπιός, επιλέγει που θα ρίξει το δηλητήριό του.

Το ποδοσφαιρικό χωριό...

Για το Μητρούσι, έναν δήμο που αριθμεί περί τους 2.500 κατοίκους, και βρίσκεται έντεκα χιλιόμετρα δυτικά της πρωτεύουσας του νομού Σερρών, ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν είναι κάτι ξεχωριστό. Δεν αποτέλεσε ποτέ την εξαίρεση και η πορεία του απλά έρχεται ως μια ακόμα επιβεβαίωση του ποδοσφαιρικού κανόνα που υπάρχει στο μικρό αυτό κομμάτι της Ελλάδας.

Η οικογένειά του Γιώργου, ομοίως με το χωριό του, είναι άκρως ποδοσφαιρική. Ο Κώστας Γεωργιάδης έπαιξε για δώδεκα χρόνια στο Μητρούσι και για δύο χρόνια στον Μαγνησιακό, ο Δημήτρης Πιπερτζής (πατέρας της μητέρας του) αγωνίστηκε για λίγο καιρό στον Πανσερραϊκό, ενώ ο μικρός του αδελφός Δημήτρης (14 ετών) παίζει στον Αετό Σερρών. Μόνο η Χρυσούλα, η μητέρα της οικογένειας και η Λίλα, η κατά ένα χρόνο μεγαλύτερη αδελφή του Γιώργου, ξέφυγαν από τη μοίρα της ασπρόμαυρης μπάλας. Ακόμα και η μικρή του αδελφή, ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr


   Διαδώστε αυτό το άρθρο