Ειδήσεις ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ CASSINI SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 24 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Διορία του Τζίγγερ στον Πρίγκιπα!

Διορία του Τζίγγερ στον Πρίγκιπα!
ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 20.09.2011 | 17:10
Πρώτη δημοσίευση: 20.09.2011 | 17:10

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έδωσε διορία 48 ωρών στον Άραβα που φέρεται να ενδιαφέρεται για τις ανενεργές μετοχές του, προκειμένου να ορίσει πληρεξούσιο δικηγόρο για τις διαπραγματεύσεις.

Στο μικροσκόπιο του Τζίγγερ ο Πρίγκιπας

Με αυτή την ενέργεια ο κ. Βαρδινογιάννης δείχνει έμπρακτα ότι δεν θέλει καμία επαφή με τον Βλάση Τσάκα που φέρεται να εκπροσωπεί τον... Σαουδάραβα Πρίγκιπα στην Ελλάδα.
 
Έτσι, ο Τζίγγερ έδωσε εντολή στο δικηγορικό γραφείο που είναι στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφέρεται για τις μετοχές της οικογένειας(Δικηγορική Εταιρεία Κυριακίδης - Γεωργόπουλος), να επικοινωνήσει άμεσα με τον εκπρόσωπο του εν δυνάμει αγοραστή και να ζητήσει τα ακόλουθα:
 
•Πρώτον, εντός διαστήματος 48 ωρών, να ορίσει πληρεξούσιο δικηγόρο, ο οποίος θα μπορεί να διαπραγματευτεί την εξέλιξη της πρότασης. Αυτό θα ξεκαθαρίσει την άμεση δρομολόγηση και αξιολόγηση της χωρίς να χαθεί πολύτιμος χρόνος.
 
•Δεύτερον, ο πληρεξούσιος δικηγόρος που θα οριστεί, να παρέχει κάθε απαραίτητη διευκόλυνση, σε επίπεδο διευκρινίσεων και πληρότητας πρότασης, με στόχο την χωρίς χρονοτριβές εξέλιξη της υπόθεσης.
 
Η κίνηση δείχνει ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θέλει να υπάρχουν άμεσα εξελίξεις και να μάθει αν η συγκεκριμένη πρόταση είναι ρεαλιστική και βιώσιμη.
 
Φυσικά, η διαδικασία δεν πρόκειται να διαρκέσει επ' άπειρον, αλλά θα λήξει θετικά ή αρνητικά μέχρι την Πέμπτη.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο