Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Δουβλίνο ένα… και καλό από τον Χολέμπας!

Δουβλίνο ένα… και καλό από τον Χολέμπας!

Ο Χοσέ Χολέμπας πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη γαλανόλευκη και η Εθνική ομάδα,  με τον Σάντος να δοκιμάζει πολλά νέα πρόσωπα, επικράτησε με 1-0 της Ιρλανδίας στο Δουβλίνο. Ντεμπούτο για Ταχτσίδη και Σταφυλλίδη.

Για ακόμα μία φορά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρουσιάστηκε πολύ σοβαρό και αποτελεσματικό. Οι Ιρλανδοί μόνο  σαν φιλικό δεν αντιμέτωπισαν το παιχνίδι στο Δουβλίνο (καθώς προέρχονταν από την συντριβή με 6-1 από την Γερμανία) όμως οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος  αφού άντεξαν στην πίεση στο πρώτο εικοσάλεπτο, στη συνέχεια επέβαλλαν τον ρυθμό τους και κατάφεραν να δημιουργήσουν 3-4 ευκαιρίες.

Σε μία από αυτές ο εξαιρετικός Χολέμπας με σουτ (με το δεξί) έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κρίνοντας την αναμέτρηση. Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές δεν βοήθησαν στο ρυθμό και όλες οι προσπάθειες των Ιρλανδών να ισοφαρίσουν έπεσαν πάνω στον Καρνέζη.

Ο Ταχτσίδης έκανε πολύ καλό ντεμπούτο κερδίζοντας πολλές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή, ενώ και ο Σταφυλλίδης παρουσιάστηκε σοβαρός στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Να σημειωθεί πως για πρώτη φορά από το 2004 δεν υπήρχε κανείς από τους θριαμβευτές της Πορτογαλίας στην αποστολή της Εθνικής ομάδας.

Ελλάδα(Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης (60΄Μανιάτης), Σταφυλλίδης (82΄Σπυρόπουλος), Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Χολέμπας (46΄Φορτούνης), Νίνης (60΄Βύντρα), Σαμαράς (46΄Σαλπιγγίδης), Μήτρογλου (46΄Αθανασιάδης)

Ιρλανδία (Τραπατόνι): Φορντ, Κόλεμαν, Ο’ Σέι, Κλαρκ, Γουόρντ, Γουίλαν (33΄Άντριους), ΜακΚάρθι (70΄Μέιλερ), ΜακKλίν, Μπρέιντι (60΄Χούλαχαν), Κοξ (60΄Κίοξ), Λονγκ (46΄Ντόιλ).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε