Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Δύσκολες νίκες για Ντόρτμουντ και Σάλκε!

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Αγχώθηκαν αλλά νίκησαν στα πρώτα τους ματς μετά τη χειμερινή διακοπή. Η Ντόρτμουντ πέρασε με 2-1 από την έδρα της Βέρντερ Βρέμης, ενώ η νίκη της Σάλκε επί της Ίνγκλοσταντ (1-0) ήρθε με γκολ στις καθυστερήσεις.

Η Βέρντερ βρέθηκε να χάνει μόλις στο 5′ μέσα στην έδρα της από την Ντόρτμουντ και το γκολ του Σίρλε, έπαιξε από το 39′ με δέκα παίκτες αλλά κατάφερε να βάλει δύσκολα στην Ντόρτμουντ. Η ομάδα της Βρέμης έφερε το ματς στα ίσα στο 59′ με τον Μπαρτέλς, αλλά η νίκη πήγε τελικά στους Βεστφαλούς. Το τέρμα του Πίστζεκ στο 71′ διαμόρφωσε το τελικό 1-2 και έδωσε το “τρίποντο’ στην ομάδα του Παπασταθόπουλου…

Σε άλλο ματς, ο Γκουίντο Μπουργκστάλερ σκόραρε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και η Σάλκε επικράτησε με 1-0 της Ίνγκολσταντ στην “Veltins Arena” και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μετά τον Νοέμβριο!

Σπουδαίο “διπλό” πήρε η Χοφενχάιμ εκτός έδρας από την Αουγκσμπουργκ, με το οποίο διατηρήθηκε στις κορυφαίες θέσεις της κατάταξης. Στον αγώνα που έληξε 0-2, πήρε μέρος και ο Κώστας Σταφυλίδης που δέχθηκε μία κίτρινη κάρτα για τους γηπεδούχους στο 10′.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ήταν πολύ καλός στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Αμβούργου, όμως η ομάδα του τελικά ηττήθηκε 1-0 από τη Βόλφσμπουργκ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε