Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Εφές – Ολυμπιακός: Ώρα για αποδείξεις!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Εφές Αναντολού στην Πόλη, στη τρίτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα πλέι οφ της Euroleague. Η σειρά βρίσκεται στο 1-1, μετά τη νίκη των Τούρκων στο ΣΕΦ, η οποία, μάλιστα, τους έδωσε το πλεονέκτημα έδρας.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θέλει να “σπάσει” την έδρα των Τούρκων, προκειμένου να πάρει εκ νέου κεφάλι στη σειρά (κρίνεται στις 3 νίκες) και να σιγουρέψει πως στην χειρότερη περίπτωση αυτή θα κριθεί στο ΣΕΦ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να αποδείξουν ποιος είναι το αφεντικό της σειράς, έχοντας την πεποίθηση πως μπορούν να φύγουν με τουλάχιστον ένα διπλό στις αποσκευές τους από την Τουρκία.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, οι “ερυθρόλευκοι” θα έχουν κανονικά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ στη διάθεσή τους. Ο Σέρβος σέντερ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, θα “σφίξει” τα δόντια και θα αγωνιστεί κόντρα στους Τούρκους. Εκτός είναι ο τραυματίας Λοτζέσκι, καθώς και ο Γιάννης Αθηναίου. Ε

Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης, είναι οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία) και Ρόμπερτ Λότερμοζερ (Γερμανία).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε