Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Εκλεισε η μεγάλη μάχη του Μάνι Πακιάο με τον Αμίρ Καν

Εκλεισε η μεγάλη μάχη του Μάνι Πακιάο με τον Αμίρ Καν

Επιστρέφει στα ρνγκ ο πρωταθλητής της επαγγελματικής πυγμαχίας, Μάνι Πακιάο, σε ματς που θα γίνει στις 23 Απριλίου στο Αμπου Ντάμπι, κόντρα στον Βρετανό πρωταθλητή, Αμίρ Καν. Ο Φιλιππινέζος πρωταθλητής των ημιβαρέων είχε συμφωνήσει να αντιμετωπίσει τον Αυστραλό, Τζεφ Χορν στο Μπρισμπέιν, αλλά τελικά προτίμησε να δώσει μάχη με τον Καν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Πριν από λίγες εβδομάδες ο Πακιάο είχε ζητήσει από τους θαυμαστές του να διαλέξουν αυτοί, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τον επόμενο αντίπαλο του και πάνω από 30.000 άτομα ψήφισαν και επέλεξαν με συντριπτικό ποσοστό 48% τον Καν! Ακολούθησε με 26% ο Κελ Μπρουκ, με 20% ο Τέρενς Κρόφορντ ενώ μόλις 6% πήρε ο Χορν. Ετσι άλλαξε γνώμη και θα μονομαχήσει με τον 30χρονο Βρετανό πρωταθλητή.

Ο 37χρονος πρωταθλητής των ημιβαρέων βαρών από τις Φιλιππίνες, ο μοναδικός στην ιστορία που έχει κατακτήσει έντεκα, πλέον, παγκόσμιους τίτλους (εννιά φορές, πλέον, παγκόσμιος πρωταθλητής) και μάλιστα ο μόνος, που έχει πάρει τίτλους σε επτά διαφορετικές κατηγορίες (!), νίκησε, στις αρχές του Νοεμβρίου, στο Λας Βέγκας τον Αμερικανό παγκόσμιο πρωταθλητή, Τζέσι Βάργκας, στα σημεία, με ομόφωνη απόφαση των κριτών και του πήρε τον τίτλο.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε