Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Εξετάζει περιπτώσεις σέντερ ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο τραυματισμός του Τζος Πάουελ, αλλά και οι εμφανίσεις του, “αναγκάζουν” τον Γιώργο Μπαρτζώκα να ψάξει για παίκτη που θα μπορέσουν να βοηθήσουν άμεσα τον Ολυμπιακό, σε περίπτωση που ο Αμερικανός σέντερ δεν μπορέσει να επανέλθει άμεσα.

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν είναι ικανοποιημένοι με τα όσα έχει προσφέρει ο Τζος Πάουελ ενώ ο τραυματισμός του στα γόνατα είναι αρκετά “ύπουλος” και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν στην αντικατάστασή του.

Ο Αμερικανός σέντερ ταλαιπωρείται από χονδροπάθεια και κάθε φορά που πιέζεται είναι πιθανή η υποτροπή. Η εκτίμηση των ανθρώπων της ομάδας είναι ότι ο παίκτης θα μείνει 10 ημέρες εκτός δράσης αλλά δεν αποκλείεται το διάστημα της απουσίας του να είναι μεγαλύτερο.

Έτσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξετάζει περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα να προχωρήσει σε μετεγγραφή πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του TOP 16 αρκεί ο παίκτης που θα αποκτηθεί να μην έχει παίξει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας, σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης.

Ο “Πρωταθλητής” αναφέρει ότι ο Ποπς Μενσά Μπονσού είναι ένας από τους στόχους τω “ερυθρόλευκων”. Ο Άγγλος σέντερ που έχει περάσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έκανε καλή χρονιά πέρυσι με την Μπεσίκτας αλλά φέτος δεν έπαιξε όσο θα ήθελε στη Μακάμπι λόγω τραυματισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε