Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Έμεινε “ζωντανή” η ΑΕΛ, έμπλεξε για τα καλά ο Αστέρας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Το ματς στην Τρίπολη είχε χαρακτήρα τελικού για τους δύο. Το τελικό 1-1 αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα αφού ο Αστέρας προηγήθηκε αλλά δεν άντεξε, ενώ η ΑΕΛ είχε δοκάρι και θα μπορούσε να φύγει με το τρίποντο.

Η μάχη της παραμονής έχει πάρει για τα καλά “φωτιά”. Αστέρας και Λάρισα παρέμειναν στην επικίνδυνη ζώνη μετά το ισόπαλο 1-1 που δεν άφησε ικανοποιημένη καμία από τις δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 12′ ευτύχισαν να προηγηθούν με την εξαιρετική ενέργεια του Καρέρα που πέρασε δύο αμυντικούς και νίκησε τον Τσοντοφάλσκι.

Η ΑΕΛ παρά το ότι δεν έδειξε να συνέρχεται μετά το γκολ που δέχτηκε βρήκε τον τρόπο με μία στημένη φάση να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 35′ ο Ρομέου με κοντινό σουτ έφερε το ματς στα ίσα.

Στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ, είχαν ευκαιρίες με σημαντικότερη όλων το δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μετίν.

Το τελικό 1-1 διατηρεί και τους δύο στην επικίνδυνη ζώνη και θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Αστέρας Τρίπολης: Ντεγκρά, Φυτανίδης (85′ Φρανκού), Ουριμπάρι, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Μπαστία, Λαδάκης, Καρέρα, Ουντότζι (60′ Αρσενίεβιτς), Μάρτινς (81′ Φορτούνης), Παπάζογλου.

 
Λάρισα: Τσοντοφάλσκι, Μελίσσης, Κατσιαρός (62′ Αρσενίεβιτς), Νταμπίζας, Ταυλαρίδης (51′ Κολοβέτσιος), Ρομέου, Αμπουμπακάρι, Σίμιτς (57′ Πλιάγκας), Μετίν, Βενετίδης, Κουζέν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε