Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Εντυπωσιακός ο Πανθρακικός – Έριξε… τριάρα στον Λεβαδειακό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Έχοντας σε μεγάλη βραδιά τους Παπαδόπουλο, Βαϊρουά και Λουσέρο, ο Πανθρακικός επικράτησε εντός έδρας με 3-0 του Λεβαδειακού και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Πανθρακικός ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο και είχε διπλή ευκαιρία στο 14′ για να ανοίξει το σκορ. Η αναμέτρηση κύλησε σε χαμηλούς ρυθμούς και χωρίς φάσεις, μέχρι το 37, όταν και οι Βοιωτοί είχαν τη πρώτη καλή τους στιγμή με την κεφαλιά του Ακόστα. Ένα λεπτό αργότερα όμως οι Θρακιώτες άνοιξαν το σκορ με το… συνήθη ύποπτο, Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν… γκαζωμένοι στην επανάληψη και “καθάρισαν” την αναμέτρηση μέσα σε τέσσερα λεπτά με τον Λουσέρο. Ο Αργεντινός μέσος σκόραρε δις (58′, 62′) και μετέτρεψε το υπόλοιπο του ματς σε “περίπατο” για τους Θρακιώτες.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Πανθρακικό να επικρατεί δίκαια και να δείχνει πως πολύ εύκολα θα παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα.

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Μπαϊκαρά, Σερφά, Σαρακατσάνος, Χρήστου (28’ Σκλιοπίδης), Λαδάκης, Μουνάφο, Τζάνης (56’ Μίνγκας), Βαϊρουά (80’ Καστσελάν), Λουσέρο, Παπαδόπουλος 

Στον πάγκο: Αθανασιάδης, Γωνιάδης, Μακρυδημήτρης, Κοντογουλίδης. 

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κασμερίδης, Μουλόπουλος, Λισγάρας, Χοσέμι, Μεντί, Ρομέου (74’ Καγιεχόν), Ζησόπουλος, Κόρμπος (65’ Μαχαίρας), Πόι, Ακόστα (60’ Ροτζέριο), Βασιλείου 

Στον πάγκο: Κυριακίδης, Κουτσόπουλος, Γεωργίου, Νικολακάκης. 

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) 
Βοηθοί: Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), Κοντιζάς (Πειραιά) 
Γήπεδο: ΔΑΚ Κομοτηνής

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε