Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Έπαιξε… με τη φωτιά, αλλά είχε Μήτρογλου

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας παρέμεινε ο Ατρόμητος που επέστρεψε στις νίκες (1-0 τον Εργοτέλη στο Περιστέρι), χάρις το 6ο τέρμα του Έλληνα επιθετικού στο πρωτάθλημα. Πίεσαν οι Κρητικοί για τον βαθμό, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, ενώ διαμαρτύρονται και για πέναλτι
Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα
 
Ο Ατρόμητος πήρε αυτή την πολύτιμη νίκη χάρις την πολύ καλή λειτουργία της άμυνας του, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί όπου οι Κρητικοί απείλησαν περισσότερο. Έτσι οι “κυανόλευκοι” ξεπέρασαν την πρώτη τους ήττα και συνεχίζουν έχοντας υψηλές βλέψεις.

Απ’ την μεριά τους, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν -ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο- να πάρουν έστω τον βαθμό, αλλά δεν τα κατάφεραν (διαμαρτύρονται και για ένα πέναλτι).

Οι γηπεδούχοι μπήκαν… φουριόζοι στον αγώνα, δημιουργώντας καλές ευκαιρίες, κυρίως χάρις τις προσπάθειες του Επστάιν από τα δεξιά.

 
Η υπεροχή των “κυανόλευκων” δεν άργησε να μετατραπεί σε γκολ, αφού στο 16′ ο Επστάιν γύρισε από τα δεξιά την μπάλα, ο Χίμπλινγκερ έκανε κακή προβολή, η μπάλα έφτασε στον Μητρογλου, ο οποίος με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους. Αυτό ήταν και το έκτο γκολ στην Σούπερ Λίγκα για τον Έλληνα επιθετικό.
 
Παρά το τέρμα που δέχτηκαν, οι παίκτες του Εργοτέλη ισορρόπησαν το παιχνίδι, χωρίς όμως -αρχικά- να μπορέσουν να “πατήσουν” με αξιώσεις την περιοχή του Ιτάνζ. Οι Κρητικοί ανέβασαν την απόδοση τους “έκλεισαν” το πρώτο ημίχρονο με μία πολύ καλή ευκαιρία.
 
Η εικόνα άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ατρόμητος έδωσε χώρους, ο Εργοτέλης κράτησε περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή του και με επιτιθέμενος από τις πτέρυγες προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα (Κουτσιανικούλης και Φραγκουλάκης οι πιο επικίνδυνοι).
 
Απ’ την μεριά τους οι “κυανόλευκοι” προσπαθούσαν να πετύχουν δεύτερο γκολ στην κόντρα.
 
Οι Κρητικοί διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο 87′, όταν ο Ζουέλα φάνηκε να ανατρέπει τον Φραγκουλάκη, αλλά ο διαιτητής Σελίμος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε