Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Επεισόδιο ανάμεσα σε Δομάζο – Μήτσου “τελείωσε” το Δ.Σ του ΠΑΟ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σοβαρό λεκτικό επεισόδιο ανάμεσα στους Αργύρη Μήτσου και Μίμη Δομάζο ήταν η αιτία για την μικρή διάρκεια του ΔΣ του Παναθηναϊκού. Παραιτήθηκε ο Τζόνι Βεκρής από την διοικούσα επιτροπή.
 
Γόντικας: Δεν διακόπηκε η συνεδρίαση

Πολέμης: Έχουμε προβλήματα, ελπίζουμε να βγούμε πιο δυνατοί

Ο παλαίμαχος άσος του “τριφυλλιού” φέρεται να έβρισε άσχημα τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ και νυν εκπρόσωπο του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ενώ υπήρξαν και απειλές για μηνύσεις.

 
Όλα άρχισαν όταν ο Δημήτρης Γόντικας άρχισε να εξηγεί όσα έγιναν με την απροσδόκητη ανατροπή στην υπόθεση του Ζήση Βρύζα και το “όχι” που είπε από τη Νέα Υόρκη για την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή.
 
Εκεί δέχθηκε επίθεση από τους Αντώνη Αντωνιάδη και Μίμη Δομάζο. “Υπάρχει πικρία γιατί εμείς δεν ήμασταν ενήμεροι. Πηγαίναμε στις καφετέριες και μας ρωτούσε ο κόσμος για τον Βρύζα και τον Ζήκο και εμείς δεν ξέραμε τι να πούμε. Με την εμπειρία που έχω ως πρόεδρος του ΠΣΑΠ, έπρεπε να με είχατε καλέσει”, είπε ο “ψηλός”.
 
Από την πλευρά του ο «στρατηγός» επεσήμανε: “Ποιος τον πρότεινε τον Βρύζα; Αν είναι έτσι να στείλω και εγώ ένα γράμμα να προτείνω. Έχω παίξει μπάλα για τον Παναθηναϊκό, έχει πεθάνει το παιδί μου και έπαιζα μπάλα για τον Παναθηναϊκό». Σε εκείνο το σημείο Δομάζος και Αντωνιάδης έκαναν επίθεση στα μέλη της διοικούσας, την ώρα που και ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης έλεγε στον Δημήτρη Γόντικα: «Πώς διοικείς έτσι; Τι πράγματα είναι αυτά, όλο γκέλες κάνουμε”.
 
Βλέποντας την κατάσταση να πάει να ξεφύγει, ο Αργύρης Μήτσου παρενέβη και απευθυνόμενος στον Μίμη Δομάζο είπε: “Σταμάτα Μίμη, μην κάνεις έτσι. Και εμείς δεν έχουμε παίξει μπάλα αλλά υπηρετήσαμε και στηρίξαμε το σύλλογο για 20-25 χρόνια”.
 
“Ναι, με το αζημίωτο, υπάλληλος ήσουν”, ήρθε η απάντηση από τον Δομάζο, που έφερε την έκρηξη του Αργύρη Μήτσου. Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού ανέβηκε πάνω σε ένα γραφείο και φώναζε: “Θα σου κάνω μήνυση”! Το ίδιο πήγε να κάνει και ο “στρατηγός, αλλά τον συγκράτησαν να μην ανέβει σε γραφείο και μοιραία το Δ.Σ. διεκόπη.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θανάσης Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε, στη διάρκεια του Δ.Σ., ικανοποιημένος από το “ναυάγιο” της συνεργασίας με τον Βρύζα: “Ευτυχώς που δεν δέχθηκε, 1000 φορές ευτυχώς, πρέπει να προωθηθεί δικό μας παιδί, αλλά να μην έρθει κανείς από όσους έχουν ξαναδουλέψει”.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, ο Τζόνι Βεκρής παραιτήθηκε από τη διοικούσα επιτροπή, αλλά παραμένει μέλος του ΔΣ, ενώ τελικά και παρά την περί του αντιθέτου φημολογία δεν παραιτήθηκαν οι Γιώργος Νίκας και Αντώνης Αντωνιάδης από το ΔΣ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε