Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Έπιασε πάτο… δεν πάει παρακάτω

Έντονα αποδοκιμάστηκε ο Σωκράτης Κόκκαλης από τον κόσμο της ομάδας
Έντονα αποδοκιμάστηκε ο Σωκράτης Κόκκαλης από τον κόσμο της ομάδας, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι αυτοκρατορίες χτίζονται δύσκολα αλλά μπορεί να γκρεμιστούν σε μία νύχτα. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη κρίση του μετά την περίοδο των “πέτρινων χρόνων” και ήρθε η ώρα για μεγάλες αποφάσεις.

Τα όσα έγιναν στο Γ. Καραϊσκάκης έφεραν τον Ολυμπιακό πολλά χρόνια πίσω. Ο κόσος ξέσπασε, με τον χειρότερο τρόπο και όλοι περιμένουν να δουν τι θα συμβεί την Κυριακή στο ματς κόντρα στον Άρη.

Φωτορεπορτάζ από τη… ζούγκλα στο Γ. Καραϊσκάκης

Οι διοικούντες εμφανίζονται τουλάχιστον προβληματισμένοι και απογοητευμένοι. Λένε ότι δεν καταλαβαίνουν την οργή των φιλάθλων απέναντι σε μία ομάδα που έχει κατακτήσει 12 πρωταθλήματα τα 14 τελευταία χρόνια.

Ολυμπιακός: Διάλυση

Ο ΠΑΟΚ ξεγύμνωσε το βασιλιά γράφει ο Γιώργος Χελάκης

Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος. Η άλλη είναι ότι οι φίλαθλοι δεν αντέδρασαν μόνο για την απώλεια των στόχων αλλά κυρίως λόγω της αποκαρδιωτικής εικόνας που έδειξε ο Ολυμπιακός καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Χρεώνουν τις κακές επιλογές προπονητων στο Σωκράτη Κόκκαλη και το εξέφρασαν με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο…

Φως στο τούνελ δεν φαίνεται να υπάρχει κι αυτό διότι εν μέσω οικονομικής κρίσης ο Ολυμπιακός οφείλει να χτίσει ομάδα, ξεκινώντας από την απόκτηση ενός προπονητή.

Το θέμα είναι πρώτον αν υπάρχουν τα χρήματα και δεύτερον αν υπάρχει η διάθεση για το χτίσιμο μίας νέας ομάδας. Το 1996 ο Σωκράτης Κόκκαλης έδωσε τα “κλειδιά” στον Μπάγεβιτς και αυτός του έφτιαξε την αυτοκρατορία. Τώρα θα τα δώσει σε κάποιον; Και αν ναι ποιός θα είναι αυτός.

Πριν όμως από αυτό προέχουν οι δύο τελευταίες αγωνιστικές των πλέι οφ κι αν για τους φίλους του Ολυμπιακού αυτά είναι αδιάφορα, δεν ισχύει το ίδιο για τους ανθρώπους της ομάδας. Είναι πολύ διαφορετικό να τερματίσουν οι ερυθρόλευκοι δεύτεροι στα πλέι οφ και να παίξουν στον τελευταίο προκριματικό γύρο του Europa League, μέσα Αυγούστου και πολύ διαφορετικό να τερματίσουν τέταρτοι και να ξεκινήσουν στις 15 Ιουλίου…

Στο ματς της Κυριακής κόντρα στον Άρη ο Μπάντοβιτς δεν θα έχει πολλά βασικά του όπλα. Μαρέσκα και Μέλμπεργκ θα απουσιάσουν αφού ο πρώτος συμπλήρωσε κάρτες και θα χάσει τα δύο τελευταία ματς ενώ ο δεύτερος αποβλήθηκε και απομένει να μάθει με πόσες αγωνιστικές θα τιμωρηθεί. Εκτός θα είναι και οι Τοροσίδης, Γκαλίτσιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Φωτορεπορτάζ από τη… ζούγκλα στο Γ. Καραϊσκάκης

Ολυμπιακός: Διάλυση

Ο ΠΑΟΚ ξεγύμνωσε το βασιλιά γράφει ο Γιώργος Χελάκης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε