Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Επίσκεψη οπαδών στην Παιανία: Δεν είναι εικόνα αυτή, αλλάξτε!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Αντιπροσωπεία του Ενιαίου Φορέα Συνδέσμων της Θύρας 13 βρέθηκε την Παρασκευή στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, εξέφρασε την στήριξη του στον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ζήτησε εξηγήσεις από τους παίκτες για την εικόνα που παρουσιάζουν και απαίτησε να… ματώσουν τη φανέλα!

Το πρωί της Παρασκευής περίπου 30 οργανωμένοι οπαδοί του “τριφυλλιού” βρέθηκαν στην Παιανία και σε ήρεμο τόνο μίλησαν στον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τους παίκτες.

Παρουσία μεταφραστή το μήνυμα που έστειλαν στην αρχή ήταν: “Δεν ήρθαμε εδώ για να σας απειλήσουμε, ούτε για να σας τρομάξουμε. Ήρθαμε εδώ για να να σας πούμε να ματώνετε τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να τα δίνετε όλα στο γήπεδο για την ομάδα. Επειδή η ομάδα δεν πήγε στο Πρωτοδικείο και δεν διαλύθηκε δεν σημαίνει πως έχουν τελειώσει οι υποχρεώσεις σας. Από εδώ και πέρα θέλουμε να δούμε να παίζεται για τη φανέλα και είμαστε σίγουροι ότι μπορείτε πολύ καλύτερα από αυτά που έχετε δείξει ως τώρα. Δεν είναι εικόνα αυτή, αλλάξτε τη”.

Στη συνέχεια οι οπαδοί του Παναθηναϊκού απεύθυναν τον λόγο στον Φερέιρα και του είπαν: “Μην ακούς τίποτα σε στηρίζουμε. Κάνε τη δουλειά σου και να ξέρεις ότι εμείς είμαστε δίπλα σου”. Ο Πορτογάλος απάντησε ότι: “Αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και τη κακή εικόνα που έχουμε. Θα κάνουμε ότι πρέπει για να είστε χαρούμενοι. Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό και την ιστορία του”.

Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές αναγνώρισαν ότι φέρουν σημαντικό μερίδιο ευθύνης και αναγνώρισαν ότι δεν παρουσιάζουν την εικόνα που πρέπει. “Ούτε σε μας αρέσει να παίζουμε έτσι. Δουλεύουμε πολύ με τον προπονητή για να το αλλάξουμε και πιστεύουμε ότι θα το πετύχουμε. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βελτιωθούμε άμεσα” ανέφεραν οι Μπουμσόνγκ, Κατσουράνης, Σεϊταρίδης εκ μέρους των ποδοσφαιριστών.

Ορισμένοι εκ των οργανωμένων έκαναν κάποιες παρατηρήσεις στον Κάρλος Ζέκα, για τις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όπου είχε ισχυριστεί ότι “δόθηκαν απαντήσεις”. Του ανέφεραν ότι για τον Παναθηναϊκό υπάρχει μόνο η νίκη και δεν επιτρέπεται μετά από ένα ισόπαλο αποτέλεσμα, σε ένα τόσο κακό ξεκίνημα, να μιλάει για απαντήσεις.

Αμφίβολος ο Σισοκό με Αστέρα – Δοκίμασε Πετρόπουλο ο Φερέιρα

Ξεκινούν οι πληρωμές στον Παναθηναϊκό ενόψει ΟΥΕΦΑ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε