Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΕΝΦΙΑ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Συννεφιά 15 Αθήνα Αναλυτικά

Επιστολή του Ηρακλή σε Παπανδρέου και Παπούλια

Επιστολή του Ηρακλή σε Παπανδρέου και Παπούλια
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 13.06.2010 | 17:44
Πρώτη δημοσίευση: 13.06.2010 | 17:44

Η διοίκηση του ερασιτέχνη Ηρακλή ζήτησε με επιστολή της την παρέμβαση της πολιτειακής ηγεσίας της χώρας για να τηρηθεί το ευ αγωνίζεσθαι.

Η επιστολή προς τους κυρίους Παπανδρέου και Παπούλια:

"Αξιότιμε κύριε,

Η ιστορία των 102 χρόνων του ΗΡΑΚΛΗ, που είναι γεμάτη από εθνικές, πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες με χιλιάδες διακρίσεις, δεν είναι δυνατό να διακυβεύεται, ειδικά στις δύσκολες ώρες που περνάει η ελληνική κοινωνία, από μικρολεπτομέρειες, βάσει των οποίων η πρωτοβάθμια επιτροπή αδειοδότησης της Ε.Π.Ο., κρίνοντας προφανώς χωρίς συναίσθηση της γενικότερης οικονομικής κατάστασης, αποφάσισε τον αφανισμό του ΗΡΑΚΛΗ. Δεν ζητούμε επιείκεια, αλλά να κριθούμε με ίσα μέτρα όπως το σύνολο όχι μόνο των αθλητικών σωματείων αλλά και όλων των εμπλεκομένων κοινωνικοοικονομικών παραγόντων.

Η συνταγματικώς κατοχυρωμένη ισονομία των ελλήνων δεν επιτρέπεται να μην εφαρμοστεί στη περίπτωση του ιστορικότερου αθλητικού σωματείου της χώρας μας.

Ζητούμε την άμεση παρέμβαση σας, για να δοθεί τέλος σ’ αυτήν τη εφιαλτική κατάσταση, που χωρίς ευθύνη μας έχει δημιουργηθεί, ώστε να υλοποιηθεί η ολυμπιακή αρχή του «ευ αγωνίζεσθαι»."


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook