Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Επιθυμεί να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ ο Χιμένεθ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ισπανία αλλά αυτό θα το κάνει μετά τη λήξη του συμβολαίου με την ΑΕΚ.

Με συνέντευξη που παραχώρησε σε Ισπανική ιστοσελίδα ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε…

Για την απόφασή του να αναλάβει την ΑΕΚ ;

“Υπήρχαν κάποιες ελκυστικές προσφορές από την Ισπανία. Η ΑΕΚ που είναι η τρίτη ομάδα στην Ελλάδα, ήρθε και παρόλο που υποφέρει απο οικονομικά προβλήματα, έχει ένα ενδιαφέρον έργο σε μακροπρόθεσμη βάση. Δεδομένο ότι δεν είχα πρόταση στα χέρια μου αποφάσισα να πάω στην ΑΕΚ που θα ήταν μια εμπειρία.”

Για το συμβόλαιό του…

“Αυτήν την στιγμή έχω συμβόλαιο και είμαι αποφασισμένος να το τηρήσω… Μετά θα δούμε. Στόχος μου είναι να τελειώσει αυτή η χρονιά και στη συνέχεια να αφιερώσω περισσότερο χρόνο και στο έργο των Ακαδημιών.”

Για την κατάσταση στην Αθήνα:

“Εκεί υπάρχουν τα πραγματικά προβλήματα. Φτωχοί άνθρωποι κυκλοφορούν στους δρόμους. Η μέση τάξη στην Ελλάδα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Παρόλα αυτά, η Αθήνα δεν είναι μια φθηνή πόλη. Πιστεύω ότι είναι στο ίδιο επίπεδο με την Μαδρίτη. Οι μισθοί είναι αρκετά χαμηλοί. Το βλέπεις στα πρόσωπα των ανθρώπων στους δρόμους. Τα πρόσωπά τους είναι επηρεασμένα από την κρίση.”

Για το αν θα ήθελε να συνεχίσει να δουλεύει στο εξωτερικό ή να επιστρέψει στην Ισπανία;

“Δίχως καμία αμφιβολία θα προτιμούσα να επιστρέψω στην Ισπανία. Αλλά αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι εδώ περνάω μια μεγάλη εμπειρία καθώς χρειάζεται να προσαρμοστώ σε άλλους τρόπους, άλλη κουλτούρα και είναι εξαιρετικά πολύτιμο για την καριέρα μου.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε