Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Επιβεβαίωσε τις απειλές για την ζωή του ο Πιλάβιος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ επιβεβαίωσε με δήλωσή του ότι όντως δέχεται απειλές για τη ζωή του και ότι έχει ήδη πάρει τα αναγκαία μέτρα για να προστατευθεί ο ίδιος και η οικογένειά του.
 
Για τις απειλές που δέχεται μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, τονίζοντας δεν πρόκειται να περάσει ο… νόμος της ζούγκλας. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ επισήμανε επίσης πως παρά τους εκφοβισμούς αυτός και οι συνεργάτες του θα συνεχίσουν απτόητοι την προσπάθεια για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου.
 
Η δήλωση του κ. Πιλάβιου “ανέβηκε” στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, με τον Πιλάβιο να επισημαίνει ότι εξακολουθεί να αντλεί δύναμη από το υγιές κομμάτι της κοινωνίας.
 
Αναλυτικά:
 
“Απαντώντας σε επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφων αναφορικά με πληροφορίες για απειλές κατά της ζωής του, που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
Η Ελλάδα είναι ευνομούμενο κράτος, με θεσμούς και νόμους. Ο νόμος της βίας και των απειλών κατά της ζωής πολιτών της, ανεξαρτήτως θέσης και ιδιότητας, δεν μπορεί να υπερισχύσει της νομιμότητας.
 
Οι αρμόδιες αρχές και η συντεταγμένη πολιτεία οφείλουν να προστατεύσουν όσους γίνονται στόχος ανθρώπων, που ως μοναδικό τους σκοπό έχουν να μετατρέψουν σε ζούγκλα την κοινωνία μας και το ποδόσφαιρο το οποίο υπηρετώ, με εκφοβισμούς, εκβιασμούς και οργάνωση εγκληματικών ενεργειών.
 
Εξακολουθώ να αντλώ δύναμη από το υγιές κομμάτι της κοινωνίας μας, που αντιστέκεται σε αυτές τις πρακτικές και αποτελεί τη συντριπτική πλειονότητα των συμπολιτών μας, και μαζί με τους συνεργάτες μου θα συνεχίσουμε απτόητοι την προσπάθειά μας για την πλήρη εξυγίανση του ποδοσφαίρου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε