Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Έπος από Ντόρτμουντ! Τελικό με ανατροπή επί της Μπάγερν [vid]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με “τρελή” διακύμανση, η Ντόρτμουντ νίκησε με 3-2 την Μπαγερν στο Μόναχο και πήρε την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας.

Πάντα τέτοια ματς να έχουμε! Η Ντόρτμουντ έζησε μια από τις μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία της με τη νίκη-πρόκριση στον τελικό του DFB Pokal, επί της Μπάγερν Μονάχου στην “Αλιάνζ Αρένα”.

Η ομάδα του Τούχελ προηγήθηκε αυτής του Αντσελότι, βρέθηκε στη συνέχεια πίσω στο σκορ με 2-1 και τελικά έφτασε στην τεράστια ανατροπή με 3-2 και θα πάει στον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο Ρόις στο 19΄ άνοιξε το σκορ για τους Βεστφαλούς, ωστόσο, η Μπάγερν “απάντησε” με δύο γκολ μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, αρχικά με τον Χάβι Μαρτίνεθ στο 28΄ και στο 41΄ με τον Χούμελς, που σκόραρε κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του.

Μέχρι το 65΄ όλα έδειχναν ότι η Μπορούσια δεν ήταν ικανή να… επιστρέψει στο ματς, παρ΄ όλα αυτά μέσα σε έξι λεπτά κατάφερε να φέρει “τούμπα” το παιχνίδι και να πάρει την πρόκριση. Στο 69΄ ο Ομπαμεγιάνγκ ισοφάρισε (2-2) και στο 74΄ ο Ντεμπελέ έστειλε την ομάδα του στον τελικό.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε