Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Έρχονται “τιτανομαχίες” στο Τσάμπιονς Λιγκ (13.00)

Έρχονται “τιτανομαχίες” στο Τσάμπιονς Λιγκ (13.00)

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ οι 8 πρώτες ομάδες των ομίλων συνεχίζουν στα προημιτελικά της διοργάνωσης και όπως γίνεται αντιληπτό η κλήρωση που θα γίνει στις 13.00 θα βγάλει σούπερ ντέρμπι. Μία ώρα αργότερα θα γίνει και η κλήρωση του Europa League.

Στην Νιόν της Ελβετίας θα γίνουν οι κληρώσεις των δύο κορυφαίων ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων. Η αρχή θα γίνει με το Τσάμπιονς Λιγκ όπου στην κληρωτίδα θα μπουν 8 μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Για πρώτη φορά και οι 8 πρώτοι των ομίλων συνεχίζουν στα προημιτελικά. 3 ισπανικές ομάδες, 2 αγγλικές, 2 γερμανικές και 1 γαλλική θα διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάγερν, Ντόρτμουντ και Παρί είναι οι 8 ομάδες. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν 1 και 2 Απριλίου και οι δεύτεροι μία εβδομάδα αργότερα στις 8 και 9 του ίδιου μήνα.

Η κλήρωση του Europa League θα γίνει στις 14.00 και στην κληρωτίδα θα μπουν οι Άλκμααρ, Βαλένθια, Βασιλεία, Γιουβέντους, Λιόν, Μπενφίκα, Πόρτο και Σεβίλλη.

Οι αγώνες των προημιτελικών θα γίνουν στις 3 και 10 Απριλίου.

Και για τις δύο κληρώσεις θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Γιουρόπα Λιγκ: Στους “8” η Γιουβέντους, εκτός η Νάπολι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε