Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Έβγαλε επιθετικά… χαρίσματα στο πρώτο – Προβλημάτισε στην επανάληψη

Έβγαλε επιθετικά… χαρίσματα στο πρώτο – Προβλημάτισε στην επανάληψη

Στο δεύτερο φιλικό του επί πορτογαλικού εδάφους ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Μπράγκα, δείχνοντας καλός στο πρώτο μέρος και παρουσιάζοντας κενά στην αμυντική του λειτουργία στην επανάληψη. Άνοιξε το σκορ ο Τάτος, ισοφάρισε ο Λίμα. Επόμενο φιλικό της Παρασκευή με τη Νιούκαστλ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις, είχε πολύ καλή ανάπτυξη παιχνιδιού και σε μία από τις ευκαιρίες που δημιούργησε άνοιξε το σκορ με τον Τάτο (7’).

Όσο περνούσε η ώρα η Μπράγκα… ανέβαινε, ο Ολυμπιακός “έδωσε γήπεδο” και έτσι δέχθηκε της ισοφάριση από τον Λίμα (35’).

Στην επανάληψη ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε αλλαγές στην μεσαία του γραμμή (με Φέισα και Μοδέστο), κάτι που δεν απέδωσε. Οι Πειραιώτες εμφανίστηκαν ασύνδετοι στις γραμμές τους και αν και ο Φέισα έδειξε ευκολία στο να ανεβάσει την μπάλα, είχε μεγάλη αδυναμία στο μαρκάρισμα.

Προβλήματα αντιμετώπισε και το αμυντικό δίδυμο Σιόβα-Μανωλά, κάτι που θα πρέπει να κάνει τους “ερυθρόλευκους” να σκέφτονται ακόμα περισσότερο την ενίσχυση τους στα μετόπισθεν.

Η Μπράγκα είχε πιο καλές ευκαιρίες πάντως για γκολ. Το ματς όμως έληξε ισόπαλο με 1-1 και οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι (δεν υπήρξε παράταση), αλλά και εκεί αναδείχθηκαν ισόπαλες με 4-4.

Άξιο αναφοράς είναι πως ο Μέγιερι -όπως σε όλη την προετοιμασία – δείχνει ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός-συναγωνισμός την φετινή χρονιά με τον εξίσου καλό, Κάρολ

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Μοδέστο (74΄Σουμπίνιο), Χολέμπας (46΄Ποτουρίδης), Σιόβας, Μανωλάς, Φέισα, Μανιάτης (46΄Φετφατζίδης), Τάτος (46΄Παπάζογλου), Αμπντούν (74΄Βλαχοδήμος), Λυκογιάννης, Μήτρογλου (46΄Τζεμπούρ) 

Μπράγκα: Κιμ, Ντουγκλάο, Βινίσιους, Κουστόδιο, Βιάνα, Σαλίνο, Μοσορό, Άλαν, Μπαρμπόσα, Λίμα και Έλντερσον.

Δήλωση μάνατζερ Τοροσίδη: Καμία συμφωνία με άλλη ομάδα!

“Ο Ολυμπιακός ζήτησε 5 εκ. ευρώ για Τοροσίδη”

Παρέμεινε εκτός ο Τοροσίδης

Κινείται για στόπερ ο Ολυμπιακός – Φαβορί ο Γκονζάλο Ροντρίγκες

“Συμφώνησε με Ρόμα ο Τοροσίδης”

“Αρνήθηκε 3.7 εκ. ευρώ από Σάντερλαντ για Τοροσίδη”


ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε