Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Έχασε” Μίτσελ αλλά τον θέλει δανεικό – “Σκέψεις” για Μόνχε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Ισπανός μέσος ανακοινώθηκε από την Χετάφε, αλλά η ΑΕΚ θέλει να τον αποκτήσει και πάλι δανεικό. Στην αναμονή βρίσκονται στην Ένωση για τις εξελίξεις με τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου, ούτως ώστε να κινηθούν για τον Βιθέντε Μόνχε. Φιλικό με την Λάρνακα.
 
Ανακοίνωσε τον νεαρό Τσίτα η ΑΕΚ

Μπορεί η μεταγραφή του Μίτσελ στην ΑΕΚ να “ναυάγησε”, μιας και ο παίκτης κατέληξε στην Χετάφε, αλλά οι ελπίδες για την απόκτηση του παίκτη δεν έχουν χαθεί για την Ένωση.

 
Ο Ισπανός μέσος αποκτήθηκε τελικά από την ομάδα την οποία αντιμετώπισε η Ένωση το Σάββατο σε φιλικό παιχνίδι στο “ΟΑΚΑ” και η παρουσίαση του θα γίνει σήμερα. ‘Έχοντας όμως τον Μανόλο Χιμένεθ να επιθυμεί διακαώς τον ερχομό του συμπατριώτη του, στον “δικέφαλο” θα κάνουν προσπάθεια για την απόκτηση του με τη μορφή δανεισμού.
 
Από εκεί και πέρα στην ΑΕΚ εξετάζουν και την περίπτωση του Βιθέντε Μόνχε, με την προϋπόθεση πάντως να αποκτηθεί ως ελεύθερος (αν υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός Βόλου).
 
Σε ό, τι αφορά το αποψινό φιλικό στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” με την Λάρνακα(21:00, Conn- Χ), η (πιθανή) συμμετοχή του Χερόλντ Γκουλόν συγκεντρώνει… τα βλέμματα των φίλων της Ένωσης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε