Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Έχει ντέρμπι σήμερα – ΑΕΚ-ΠΑΟ (21.00)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Το μεγάλο ματς στο ΟΑΚΑ κλέβει την παράσταση στην 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Superleague. Με πολλές απουσίες θα αγωνιστούν οι δύο ομάδες. 40.000 φίλοι της ΑΕΚ αναμένεται να βρεθούν στο στάδιο. Δείτε βίντεο από το περυσινό ματς των δύο οιμάδων.

Ο Μανόλο Χιμένεθ καλείται να ξεπεράσει τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και να παρατάξει μία ομάδα ικανή να ξεπεράσει την ήττα από την Άντερλεχτ και να επικρατήσει στο ντέρμπι.

Η αποστολή του είναι ιδιαιτέρως δύσκολη αφού η ΑΕΚ έχει πολλές απουσίες. Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Μανωλάς, Γεωργέας, Πατσατζόγλου και Γιάχιτς έμειναν αναγκαστικά εκτός αποστολής.

Με βάσει αυτά που δοκίμασε ο Ισπανός και στην τελευταία προπόνηση αναμένεται να παρατάξει τους: Σάχα, Αργυρίου, Λαγό, Νασούτι, Δέλλα, Καφέ, Μάκο, Γκένντσογλου, Μπερνς, Λεονάρντο, Τζιμπούρ.

Ούτε από την άλλη λείπουν τα προβλήματα. Ο Νιόπλιας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Νίνη, Λέτο, Γκοβού ενώ ο Καραγκούνης βρίσκετια στην αποστολή αλλά δεν είναι 100% έτοιμος.

Ο Παναθηναϊκός θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να μείνει σε απόσταση ενός βαθμού από τον Ολυμπιακό, παραμονές του μεγάλου μεταξύ τους ντέρμπι.

Ο Νιόπλιας αναμένεται να παρατάξει τους: Τζόρβα, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Λουίς Γκαρσία, Χριστοδουλόπουλος, Σισέ.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα μεταδοθεί από τη NOVA ενώ θα υπάρχει και LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε