Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

“Φίλος του Ρέμου ο κατηγορούμενος τοκογλύφος”, λέει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής – Τι απαντούν κύκλοι του τραγουδιστή

Μπαλάκι μεταξύ της σημερινής Διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής και του Α.Ρέμου οι ευθύνες για τις σχέσεις με τον κατηγορούμενο τοκογλύφο, τα δανεικά και την εκχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Όπως δήλωσε στο Newsit o πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής “ο κατηγορούμενος είναι φίλος και συνεργάτης του Αντώνη Ρέμου. Μάλιστα το διάστημα από τον Δεκέμβριο του 2009 εως τον Ιανουάριο του 2010, ο Ρέμος όταν ακόμη ήταν ενεργός μέτοχος τον είχε τοποθετήσει στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ. Κάποια στιγμή οι φίλαθλοι αντέδρασαν, τώρα αυτή τη στιγμή με απόφαση Πρωτοδικείου η διοίκηση ασκείται από φιλάθλους, ο Ρέμος έχει αποστασιοποιηθεί τον τελευταίο ένα χρόνο”.

Και συνεχίζει: “Καταρχήν είδαμε ένα ποσό στην Αστυνομική Διεύθυνση το οποίο δεν αληθές. Είναι μεγαλύτερο αυτό που λέει η αστυνομία, είναι παραπάνω από το διπλάσιο. Δεν ξέρω αν η αστυνομία έχει βρει και άλλα και απλώς έχουνε κάνει μια σούμα. Εμείς σήμερα θα στείλουμε μια επιστολή στην Αστυνομία να μας πει πως προκύπτει το ποσό ή πως έχουνε αυτό το ποσό. Εμείς λοιπόν κάποια στιγμή τον Ιανουάριο χρειαστήκαμε χρήματα και απευθυνθήκαμε στον Ρέμο φυσικά. Εμφανίστηκε ο κατηγορούμενος και προσφέρθηκε να βοηθήσει κάνοντας έναν άτοκο δανεισμό στην ΠΑΕ, γύρω στις 200.000 ευρώ, εξυπηρετώντας τον φίλο του τον Ρέμο, εμάς έτσι μας είπε. Εμείς με τον κατηγορούμενο δεν είχαμε τοκογλυφική σχέση, δεν είχε απέναντι μας τοκογλυφική συμπεριφορά. Εμείς λοιπόν αφού μας έδωσε χρήματα για να διασφαλίσουμε τον κατηγορούμενο, δεν έχουμε άλλο τρόπο παρά να εκχωρήσουμε οικονομικά δικαιώματα που έχουμε απο την τηλεοπτική σύμβαση και αυτό κάναμε. Εμείς δεν ξέρουμε τι έκανε, πως το έκανε και τα λοιπά, ας το βρει η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη”.

Στο ερώτημα εάν ξέρανε πως ο κατηγορούμενος είχε ύποπτες διασυνδέσεις με τον υπόκοσμο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής απάντησε “ακούγονταν αυτά τα πράγματα, αλλά δεν ξέραμε τι ακριβώς. Πάντως ξέραμε πως φαρμακοποιός δεν ήτανε. Αλλά δεν μπορείς να ξέρεις ο καθένας τι μέρος του λόγου είναι ακριβώς. Αυτός γενικώς εμφανιζότανε, κυκλοφορούσε έχοντας μια οικονομική άνεση σημαντική για τα δεδομένα της πόλης, δεν ειμαστε Αθήνα εμείς, το καταλαβαίνεις. Αν κάποιος έχει μια πιο φανταχτερή ζωή ξεχωρίζει. Αλλά απο εκεί και πέρα δεν ξέρεις πόθεν έχει ο καθένας τα χρήματα”.

Στο ερώτημα εάν αυτή η ιστορία θα επηρρεάσει την εκδίκαση της έφεσης που γίνεται τη Δευτέρα για την αδειοδότηση της ΠΑΕ για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς ο κύριος Τάκης απάντησε “όχι δεν θα επηρρεάσει, είναι ξεχωριστά πράγματα”.

Και προσθέτει “εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Ναι πήραμε χρήματα, ναι ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε ως ένας φίλος του Ρέμου, ναι εμείς απο τον Ρεμο θελουμε να παίρνουμε, αφού όμως δεν είχε ο Ρέμος εκείνη την εποχή πήραμε από τον φίλο του τον κατηγορούμενο, τον Ιανουάριο του 2011 δάνειο για 2 με 3 μήνες. Η συναλλαγή που έχουμε εμείς με τον κατηγορούμενο αποτυπώνεται σε έγγραφα, με νόμιμη διαδικασία μεταξύ δικηγόρων της ΠΑΕ και δικηγόρων που συνεργάζονται με τον κατηγορούμενο”.

Aκούστε τι δήλωσε στο Newsit o πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής:

ΤΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΟ ΝEWSIT ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ

Όπως δήλωσαν κύκλοι του Αντώνη Ρέμου “ο κατηγορούμενος είναι μια προσωπική γνωριμία του Α.Ρέμου και όχι επιχειρηματική. Ό,τι έκανε ο τραγουδιστής το έκανε για το καλό του Ηρακλή. Η συναλλαγή μεταξύ του κατηγορούμενου και της ΠΑΕ για την εκχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων έγινε με τη σημερινή διοίκηση”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νονός της Μαφίας δάνεισε ΠΑΕ και ζήτησε σε αντάλλαγμα τα τηλεοπτικά δικαιώματα!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε