Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Final Four 2017, Αγγελόπουλοι: “Δεν προκαλεί θαυμασμό η Φενέρ”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν έντυπωσιάστηκαν από το μπάσκετ της Φενέρμπαχτσε και το δήλωσαν ανοιχτά, ενώ παραδέχθηκαν ότι η ομάδα τους άδειασε μετά τον ημιτελικό. “Κερδίσαμε τα 40 εκατομμύρια της ΤΣΣΚΑ, αλλά δεν μπορέσαμε να νικήσουμε τους 15.000 οπαδούς, καθώς αδειάσαμε στον ημιτελικό”, είπε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Αρχικά μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Γιώργος Αγγελόπουλος: “Είμαστε υπερήφανοι για ο, τι κάναμε. Η ομάδα έφτασε στον τελικό και έχασε εκτός έδρας. Ελπίζω να γίνει και στην Ελλάδα ένας τελικός κι ας είναι και στο ΟΑΚΑ. Θα έχει 15.000 οπαδούς του Ολυμπιακού. Συγχαρητήρια στην Φενέρμπαχτσε, αλλά δεν μου προκαλεί θαυμασμό. Υπάρχει και η ήττα στο παιχνίδι. Δεν αλλάζει το ότι είμαστε η κορυφαία ομάδα της τελευταίας 9ετίας”.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ανέφερε: “Παίζεις τελικό Euroleague και τα 13/15 εισιτήρια τα έχει η γηπεδούχος ομάδα. Του χρόνου στο Βελιγράδι δεν θα είναι έτσι τα εισιτήρια. Στα αποδυτήρια, είπα στους παίκτες ότι είμαστε περήφανοι. Παίξαμε προχθές έναν τελικό, ενώ σήμερα φάνηκε ότι αδειάσαμε. Αυτό δεν αλλάζει ότι είμαστε περήφανοι και πως ο, τι έχουμε καταφέρει είναι μοναδικό. Η αντίπαλος ομάδα δεν έχει ούτε Τούρκο παίκτη, ούτε Τούρκο προπονητή. Δεν μου προκαλεί θαυμασμό, δεν έχει κάνει κάποιο επίτευγμα. Δεν το λέω για να μειώσω αυτό που έκαναν”.

Για τις ανανεώσεις συμβολαίων, είπε: “Εκτός τόπου κι εκτός χρόνου αυτή η ερώτηση. Η συνταγή μας είναι η χημεία, το μικρό μπάτζετ και το οικογενειακό κλίμα. Στον ημιτελικό κερδίσαμε τα 45 εκατομμύρια, αλλά σήμερα δεν καταφέραμε να κερδίσουμε 15.000 οπαδούς. Στα επόμενα παιχνίδια στα πλέι οφ, η ομάδα μας αξίζει να παίζει σε γεμάτο γήπεδο”.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θέλησε να μπει και αυτός σε κουβέντα μεταγγραφική και δεν σχολίασε την πάσα που του έγινε για τον Σλούκα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε