Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Formula 1: Απίστευτος αγώνας! Νικητής ο Ρικιάρντο στο Μπακού [vid]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο με Red Bull ήταν ο μεγάλος νικητής στο γκραν πρι του Αζερμπαϊτζάν, τον 8ο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1.

Αγώνας που ήταν πραγματικά απίστευτος σε εξέλιξη, λόγω των επαφών και των συγκρούσεων των μονοθεσίων, που είχε διακοπή 23 λεπτών και τελικά ανέδειξε μεγάλο νικητή τον Αυστραλό πιλότο. Ο Βαλτέρι Μπότας με Mercedes ήταν δεύτερος, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Καναδός, Λανς Στρολ με Williams.

Το… θρίλερ της Κυριακής βρήκε τον πρωτοπόρο της κατάταξης, Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari να παίρνει την 4η θέση, καθώς τιμωρήθηκε με ποινή 10 δευτερολέπτων, ενώ ο Λιούις Χάμιλτον, αν και ξεκίνησε από την pole position περιορίστηκε στην 5η θέση.

Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας εκτυλίχθηκαν στην πίστα με πρωταγωνιστές τους Φέτελ και Χάμιλτον. Ενώ στην πίστα είχε μπει το αυτοκίνητο ασφαλείας, μετά από επιβράδυνση του πρωτοπόρου έως τότε Χάμιλτον, ο Φέτελ έπεσε πάνω του κι έγινε…χαμός. Ο Γερμανός εμφανώς εξοργισμένος με τη στάση του Βρετανού στην έξοδο του 15ου γύρου επιχείρησε να χτυπήσει τρεις φορές τη Mercedes του Χάμιλτον που έδειχνε απορημένος. Τελικά, δέχτηκε ποινή 10 δευτερολέπτων, με αποτέλεσμα να πέσει από την 2η στην 9η θέση.

Δείτε το βίντεο:

Τελικά ο Ρικιάρντο εκμεταλλεύτηκε αυτό το “αλαλούμ” και πήρε την πρώτη του νίκη μετά από το περσινό γκραν πρι της Μαλαισίας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε