Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

“Γιατί δεν μας καλέσατε να καταθέσουμε;”

“Γιατί δεν μας καλέσατε να καταθέσουμε;”
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 01.08.2011 | 16:35
Πρώτη δημοσίευση: 01.08.2011 | 16:35

Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία εκφράζουν την αγανάκτηση τους για τον υποβιβασμό της ομάδας τους, ενώ γίνεται λόγος για περίσσια απλότητα που πάρθηκε η απόφαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με τεράστια έκπληξη και θλίψη παρακολουθούμε εμείς οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 αυτό το απαράδεκτο ντόμινο των εξελίξεων που αφορούν την ομάδα μας και το ανακόλουθο γαϊτανάκι των δικαστικών περιπετειών όπου με περίσσια απλότητα αποφασίστηκε ο υποβιβασμός της ομάδας μας, σε πρώτο βαθμό.

Εάν όμως υπήρχε ψήγμα δωροδοκίας ή προκαθορισμένου παιχνιδιού θα έπρεπε κάποιος ή κάποιοι από εμάς να ήταν οι αρνητικοί πρωταγωνιστές σε όλο αυτό το αποδεικτικό υλικό που είδε το φως της δημοσιότητας.

Πουθενά όμως δεν εμπλέκεται κανένας μας αλλά ακόμη περισσότερο μας προκαλεί περιέργεια πως κανένα πρόσωπο που ασκεί δικαιοδοτική εξουσία δεν μπήκε στον κόπο να μας καλέσει, να μας ρωτήσει και να καταθέσουμε αν έστω κάποιος από τη διοίκηση μας είπε να έχουμε μειωμένη ή «υπερτιμημένη» απόδοση ή μας είπε ότι έχει προκαθοριστεί το αποτέλεσμα συγκεκριμένου αγώνα.

Με την ανακοίνωσή μας αυτή εκφράζουμε πραγματικά την αγανάκτησή μας και επιθυμούμε τούτη η ανακοίνωση να αποτελέσει έστω μέρος του αποδεικτικού υλικού στη δευτεροβάθμια κρίση της ΕΠΟ».

Βόλος, 1.8.2011

Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Oι αρχηγοί Leandro Alvarez, Javier Umbides, Ηλίας Σολάκης

Στα ευρωπαϊκά δικαστήρια ο Ολυμπιακός Βόλου   Διαδώστε αυτό το άρθρο