Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Γήπεδο Παναθηναϊκού – Μπαλτάκος: “Σε 3-4 μήνες η νομοθετική κατοχύρωση”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Δημήτρης Μπαλτάκος υποστήριξε πως χρειάζονται 3-4 μήνες για την νομική κατοχύρωση από την κυβέρνηση της ρύθμισης για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στου Γουδή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στο tilesport.tv:

“Πριν από μερικές ημέρες, στην διυπουργική σύσκεψη συμφωνήθηκαν κάποιοι παράμετροι οι οποίοι θα γίνουν γνωστοί την επόμενη εβδομάδα. Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές θα προσπαθήσουν να σχηματίσουν επιτροπές, οι οποίες θα τρέξουν σε πρακτικό επίπεδο το πρότζεκτ του γηπέδου. Είναι σαφής η βούληση των εμπλεκόμενων φορέων ώστε να προχωρήσουμε. Πλέον μπαίνουμε στη διαδικασία της υλοποίησης της στρατηγικής αυτής απόφασης, μέσω των επιτροπών.

Η νομοθετική πρωτοβουλία ανήκει στην Κυβέρνηση και εκείνη είναι αρμόδια στο να μας ενημερώσει για το χρονοδιάγραμμα της υλοποίησης του έργου. Ένα τόσο μεγάλο έργο, για να θωρακιστεί νομικά θα πρέπει να αλλάξει το νομικό πλαίσιο σε επίπεδο νόμου, ώστε να πατούν σε στέρεες βάσεις για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε τη διαδικασία.

Η νομοθετική πρωτοβουλία θα αρχίσει μέσω ενός νομοσχεδίου. Θεωρώ πως οι 3-4 μήνες αποτελούν ένα εύλογο χρονικό όριο, ώστε η Κυβέρνηση να μπορέσει να προχωρήσει στη νομοθετική κατοχύρωσή του”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε