Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

“Γκάζια” Νιόπλια ενόψει Αστέρα

Ο Νίκος Νιόπλιας έφερε τους παίκτες προ των ευθυνών τους
Ο Νίκος Νιόπλιας έφερε τους παίκτες προ των ευθυνών τους, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τα έψαλλε στους παίκτες κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Έντονες παρατηρήσεις στον Λέτο.

“Χάσαμε ένα ματς και την ευκαιρία να προχωρήσουμε στη διοργάνωση. Είναι ανεπίτρεπτο το ότι δεχθήκαμε δ΄θο γρήγορα γκολ. Κοιτάμε μπροστά. Δεν έχουμε χρόνο για να μείνουμε στο ματς με την Σταντάρ. Πάμε στην Τρίπολη να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα. Το πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος μας στόχος. Πάμε για τη νίκη, πάμε για τον τίτλο” τόνισε ο Νίκος Νιόπλιας στην ομιλία του προς τους παίκτες.

Ανώμαλη προσγείωση για ΠΑΟ

Οι αλλαγές στοίχισαν στον ΠΑΟ γράφει ο Γιώργος Χελάκης

Ο προπονητής των πράσινων δεν έμεινε εκεί. Έκανε έντονες παρατηρήσεις στο Σεμπάστιαν Λέτο: 

“Σεμπάστιαν αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό. Πρέπει να σταματήσεις. Δεν γίνεται σχεδόν σε κάθε ματς να διαμαρτύρεσαι στους συμπαίκτες σου. Χάνεις την συγκέντρωση σου και προκαλείς εκνευρισμό.”

Από την πλευρά των παικτών το λόγο πήρε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα:

“Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τι λάθη έκανε ο καθένας. Όλοι φταίμε και πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα.”

Στα αγωνιστικά, ο Τζόρβας αισθάνεται καλύτερα και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Αντίθετα το κλίμα για τον Μάριο Γκαλίνοβιτς είναι πολύ βαρύ και ο Κροάτης που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2011 αναμένεται να λύσει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε