Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Γλύτωσε ο ΠΑΟΚ στη Βέροια – Άνοιξε η…ψαλίδα με Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο, λόγω της δυνατής βροχόπτωσης, η “βασίλισσα” του Βορρά” είχε περισσότερες κλασικές ευκαιρίες, αστόχησε και σε πέναλτι κι έτσι έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ. Δύο νίκες σε επτά ματς μακρυά απ’ την Τούμπα για τους Θεσσαλονικείς, που είδαν την διαφορά τους από τον Ολυμπιακό να φτάνει τους 10 βαθμούς.

Ισόπαλη (0-0) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Βέροιας με τον ΠΑΟΚ, για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο το παιχνίδι είχε ρυθμό και σημαντικές ευκαιρίες για τις δυο ομάδες, με τους γηπεδούχους όμως να είναι πιο μαχητικοί.

Μάλιστα, η Βέροια έχασε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Καλτσάς, ενώ στην φάση της παράβασης ο Βιβιάν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στην “πισίνα” του δημοτικού σταδίου της Βέροιας και είχε κάποιες καλές στιγμές στο δεκάλεπτο με τους Αθανασιάδη, Ρομπέρ κι Φωτάκη. Πολύ γρήγορα όμως η Βέροια ισορρόπησε την αναμέτρηση και δημιούργησε τρεις διαδοχικές κλασικές ευκαιρίες, με μεγαλύτερη αυτή του 22′, με το τετ-α-τετ του Ιωάννου, το οποίο έδιωξε ο Γλύκος.

Παρόλο που ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε, οι δυο ομάδες συνέχισαν επιθετικά. Στο 34′ ο Καλί έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ του Αθανασιάδη, αλλά δύο λεπτά αργότερα έγινε η πιο σημαντική φάση του πρώτου ημιχρόνου. Η Βέροια κέρδισε πέναλτι, με τον ΠΑΟΚ να μένει με δέκα παίκτες, αφού στην φάση πήρε κόκκινη κάρτα ο Βιβιάν. Ο Καλτσάς όμως, ο οποίος το κέρδισε, έστειλε την μπάλα άουτ!

Πολύ καλός ρυθμός και στο δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στο 59′, όταν ο Γλύκος έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Καλτσά. Παρόλο που στο τελευταίο τέταρτο ο “δικέφαλος” του βορρά” ανέβασε στροφές, το γκολ δεν ήρθε κι έτσι οι Θεσσαλονικείς έφυγαν από την Βέροια με την ισοπαλία, η οποία τους αφήνει 11 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό.

Βέροια (Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Αμαραντίδης, Καλί, Καλογέρης, Καφές, Ολαϊτάν, Καλτσάς (68′ Μορένο), Μπαργκάν (87′ Μπελόν), Ιωάννου (58′ Κόστλι)
ΠΑΟΚ (Δώνης): Γλύκος, Κωνσταντινίδης (63′ Ετο), Κουμαλό, Βιβιάν, Λίνο, Λάζαρ, Κάτσε, Ρομπέρ (46′ Σταφυλίδης), Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (77′ Γιάννου), Αθανασιάδης

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε