Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Η Stoiximan και η Football League στο Κέντρο “Αρωγή”

Η Stoiximan και η Football League στο Κέντρο “Αρωγή”

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη σε σειρά επίσκεψη των μελών της Stoiximan και αυτών του Νέου Αχαρναϊκού στο Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών «Αρωγή», στο πλαίσιο της αφετηρίας του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Stoiximan που υλοποιείται σε συνεργασία με τη Football League.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν ποδοσφαιρικές στιγμές με τους αθλητές, να παίξουν και να διασκεδάσουν μαζί τους αλλά και να λάβουν δώρα από τους ίδιους.

Να σημειωθεί ότι το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες λειτουργεί από τις αρχές του 2003. Απευθύνεται σε παιδιά και νέους 6-25 ετών με νοητική υστέρηση και αναπτυξιακές διαταραχές και είναι στελεχωμένο με κατάλληλα εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό. Σκοπός του Κέντρου είναι η δημιουργική απασχόληση των παιδιών μέσω των προγραμμάτων έκφρασης και ψυχαγωγίας, ανάπτυξης ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων, άθλησης και σωματικής αγωγής.

Κατά τη διάρκεια της κοινής τους επίσκεψης το μέλος του Δ.Σ της Stoiximan κ. Ιωάννης Σπανουδάκης, ανέφερε « Η σημερινή μας επίσκεψη έρχεται να εκπληρώσει δύο βασικούς στόχους. Πρώτον, να αναδείξει την ανάγκη ενημέρωσης ενεργοποιώντας ταυτόχρονα όλους όσοι είναι σε θέση να υποστηρίξουν το σπουδαίο έργο του Κέντρου «Αρωγή». Δεύτερον, να κάνει τα παιδιά αυτά χαρούμενα προσφέροντάς τους μια όμορφη και διασκεδαστική εμπειρία, παρέχοντας την ίδια στιγμή τεχνολογικό εξοπλισμό -tablet και laptop- για τη βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και την ενίσχυση των ατομικών δεξιοτήτων τους. Κάθε φορά που στη Stoiximan καταφέρνουμε να δημιουργούμε καλύτερες συνθήκες για την εξέλιξη και την πρόοδο των ανθρώπων και ιδιαίτερα των παιδιών, νιώθουμε ευτυχείς να υλοποιούμε δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας που συμβάλλουν σε αυτό το σκοπό. Να ευχαριστήσουμε βεβαίως και όλους τους αθλητές που μας συνόδεψαν σήμερα εδώ.»

Με τη σειρά του ο Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, επεσήμανε « Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μαζί με τους αθλητές του Νέου Αχαρναϊκού βρισκόμαστε σήμερα εδώ. Σε κάθε μας χορηγική σχέση επιδιώκουμε να αναπτύσσουμε ενέργειες που αποτυπώνουν κοινούς προβληματισμούς και μας ωθούν σε δράση. Έτσι, και η συνεργασία μας με την Stoiximan.gr Football League ακολουθεί αυτή ακριβώς την κατεύθυνση. Η επίσκεψη της Stoiximan και των αθλητών του Νέου Αχαρναϊκού ανήκει όπως και άλλες σε ένα διευρυμένο πλάνο κοινωνικών δράσεων που πρόκειται να πραγματοποιηθούν καθόλη της διάρκεια του έτους, με την πολύτιμη συμμετοχή των αθλητών της Football League τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ.»

Ο Πρόεδρος της Football League κ. Λεωνίδας Λεουτσάκος δήλωσε: “Με μεγάλη χαρά η Football League ξεκινά το κοινό πρόγραμμα των κοινωνικών δράσεων, μαζί με τον μεγάλο χορηγό Stoiximan.gr, από το Κέντρο “Αρωγή” στις Αχαρνές. Το έργο που επιτελείται εδώ πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και αγάπης. Συγχαρητήρια στο διοικητικό συμβούλιο, το προσωπικό και τον Δήμαρχο Αχαρνών που στηρίζει ουσιαστικά την προσπάθεια του Κέντρου καθώς και στους παίκτες της ΠΑΕ Νέος Αχαρναϊκός, της ομάδας της πόλης των Αχαρνών, που πρόσφεραν σήμερα χαρά στα παιδιά.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε