Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Η ρατσιστική εξέδρα, το… μεσαίο δάχτυλο και τα δάκρυα [vid]

ΦΩΤΟ twitter.com/GoalUSA
ΦΩΤΟ twitter.com/GoalUSA

Θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς έπεσε ο μέσος της Παρτιζάν, Έβερτον Λουίς, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ε την Ραντ Βελιγραδίου.

Η εξέδρα τα… έβαλε με τον Βραζιλιάνο παίκτη με ρατσιστικά συνθήματα (δεν σταμάτησαν παρά τις προειδοποιήσεις από τα μεγάφωνα), ενώ “σήκωσαν” και πανό ανάλογου ύφους, το οποίο αφαιρέθηκε από την ασφάλεια του γηπέδου.

Η ολοκλήρωση του αγώνα βρήκε νικήτρια την Παρτιζάν και τον αγανακτισμένο Έβερτον Λουίζ να πηγαίνει μπροστά στην αντίπαλη εξέδρα και να τους κάνει τη χειρονομία με το… δάχτυλο και στη συνέχεια να τους δείχνει το σήμα της Παρτιζάν στη φανέλα του.

Η κίνηση του αυτή προκάλεσε την αντίδραση των ποδοσφαιριστών της Ραντ και.. ξεκίνησε μια ένταση μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων, με τον διαιτητή να παίζει το ρόλο του “πυροσβέστη”.

Όσον αφορά τον Έβερτον, η ένταση της στιγμής τον έκανε να “λυγίσει” και να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο με δάκρυα στα μάτια.

“Δέχθηκα ρατσιστική κακοποίηση κατά τη διάρκεια ολόκληρου του 90 λεπτά και, επίσης, ήμουν αναστατωμένος από τους παίκτες των γηπεδούχων, οι οποίοι την υποστήριξαν. Όλοι μου επιτέθηκαν”, δήλωσε στα Μέσα ο Έβερτον μετά το τέλος του αγώνα.”Θέλω να το ξεχάσω το συντομότερο δυνατόν. Αγαπώ τη Σερβία και τους ανθρώπους εδώ, γι ‘αυτό έκλαψα. Αλλά σας παρακαλώ πείτε ΟΧΙ στο ρατσισμό!” τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε