Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ιταλική… προοπτική για Λέτο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Το ενδιαφέρον που υπάρχει από ομάδες της γείτονας χώρας για τον πελάτη του, παρουσίασε ο μάνατζερ του Αργεντινού στον Δημήτρη Γόντικα.
“Είμαστε μακριά από την συμφωνία”

«Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε…»

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να… κλείσουν το οικονομικό άνοιγμα που υπάρχει στην ΠΑΕ και ένας από τους τρόπους που μπορεί να βοηθήσει σε αυτό είναι η πώληση κάποιων παικτών που θεωρούνται ως “βαριά χαρτιά” στην ομάδα.

 
Ένας από αυτούς τους ποδοσφαιριστές είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο. Στον Αργεντινό έχει μπει “πωλητήριο” και ο μάνατζερ του, Φερνάντο Κοσεντίνο, είχε σήμερα συνάντηση με τον Δημήτρη Γόντικα με τον οποίο συζήτησαν για το μέλλον του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού. Μάλιστα, ο Κοσεντίνο εμφάνισε στον κ. Γόντικα το ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων για τον πελάτη του.
 
Ο μάνατζερ του Λέτο αναμένεται να μεταβεί στην Ιταλία για επαφές με τους ενδιαφερόμενους συλλόγους, με στόχο να αποσπάσει συγκεκριμένη πρόταση για τον παίκτη και να την εμφανίσει στον Παναθηναϊκό. Ε
 
Στο “τριφύλλι” στοχεύουν να πάρουν μέχρι 3,8 εκατ. ευρώ για την πώληση του παίκτη, καθώς από το ποσό αυτό και πάνω υπάρχει ρήτρα με τη Λίβερπουλ, που το υποχρεώνει να της καταβάλει το 20% του ποσού που θα εισπράξει.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε