Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

“Ξε-τιμωρήθηκε” ο ΠΑΟΚ! Ξέσπασμα με 3αρα στον Ατρόμητο

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Την πρώτη του νίκη στα πλέι-οφ πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ που ξέσπασε επικρατώντας με 3-0 του Ατρόμητου στην άδεια Τούμπα και κάλυψε το -3 που του επιβλήθηκε για τα επεισόδια στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Το LIVE του αγώνα

Ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν στο πρώτο λεπτό ο Γλύκος έδιωξε εντυπωσιακά στο τετ α τετ με τον Γεωργίου. Στο 5ο λεπτό και πάλι ο Γεωργίου βρέθηκε σε εξαιρετική θέση μεσα στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και απείλησε για πρώτη φορά με τον Νάτχο να υποχρεώνει σε δύσκολη επέμβαση τον Τσέναμο στο 22΄. Οι γηπεδούχοι δυσκολεύονταν να σπάσουν την άμυνα του Ατρόμητου, αλλά ένα πεντάλεπτο ξέσπασμα ήταν αρκετό.

Στο 40΄ο Λαζαρίδης βρήκε τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή και ο Νάτχο ευστόχησε στο πέναλτι ανοίγοντας το σκορ, ενώ στο 44΄ο Στοχ με εξαιρετική ατομική προσπάθεια απέφυγε τον Λαζαρίδη και με ιδανικό πλασέ έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι οι Περιστεριώτες μπήκαν καλύτερα και απείλησαν με τον Φυτανίδη στο 48΄ και τον Παπαδόπουλο στο 50΄.

Ο Παπαδόπουλος έχασε μοναδική ευκαιρία και στο 66ο λεπτό όταν ο Γλύκος πετάχτηκε εντυπωσιακά και έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ είχε διπλή ευκαιρία για το 3-0 με τον Τσέναμο να λέει “’οχι” σε Βούκιτς και Λίνο.

Τελικά, το γκολ ήρθε στο 86΄ όταν ο Βούκιτς πήρε την ασίστ από τον Αθανασιάδη και με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσέναμο.

Νέα δίωξη κατά Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ – Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών!


Tα 4 δάχτυλα του Κουτρουμπή στον Ινσαουράλδε (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε