Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Καλή διάθεση στη συνάντηση για Μπλάνκο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο μάνατζερ του Αργεντινού συναντήθηκε με τον Σταύρο Αδαμίδη και οι δύο πλευρές έδειξαν διατεθειμένες να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για να ανανεώσουν την συνεργασία τους σε ραντεβού που θα οριστεί στο προσεχές διάστημα.

Με αφορμή την παρουσία του Χουάν Μπέρος στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Ίσμαελ Μπλάνκο ζήτησε να συναντηθεί με τον Σταύρο Αδαμίδη. Στη συζήτηση που ακολούθησε ο εκπρόσωπος του παίκτη εξέφρασε την επιθυμία του πελάτη του να παραμείνει στην ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ τόνισε στον Μπέρος ότι και η “Ένωση” επιθυμεί να κρατήσει τον Αργεντινό, ωστόσο δεν κατέθεσε κάποια συγκεκριμένη πρόταση.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ είχε προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 500.000 ευρώ στο προηγούμενο ραντεβού, ποσό που δεν είχε ικανοποιήσει την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Αυτή τη φορά δεν υπήρξε νεότερη προσέγγιση, φάνηκε ομως καλή διάθεση και δεν αποκλείεται στο προσεχές διάστημα που η διοίκηση θα καταθέσει την  πρόταση της να βρεθεί λύση και ο Μπλάνκο να συνεχίσει να φορά τα κιτρινόμαυρα.

Προς το παρών, όμως, τα πάντα παραμένουν στον αέρα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε