Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Καμίνης: Θέλουμε γήπεδο στο Βοτανικό – Στηρίζουμε τον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Δήμαρχος Αθηναίων ξεκαθάρισε ότι ο Δήμος είναι στο πλευρό του Παναθηναϊκού και στην άμεση επιστροφή του στη Λεωφόρο αλλά και στη δημιουργία γηπέδου στο Βοτανικό.

Ο Γιώργος Καμίνης μίλησε στον NovaΣπορ FM…

Για το θέμα της Διπλής Ανάπλασης: 
«Για τον Παναθηναϊκό είναι πολύ ακριβό να παίζει στο ΟΑΚΑ. Στον βαθμό που μπορεί να γίνει νόμιμα να παίξει στη Λεωφόρο, κάτι που φαίνεται πως μπορεί να γίνει, ο Δήμος θα βοηθήσει όσο μπορεί. Εξετάζουμε γενικότερα το θέμα της Διπλής Ανάπλασης. Ο Δήμος θέλει να γίνει το γήπεδο στο Βοτανικό για να αναβαθμιστεί όλη η περιοχή». 

Για το κατά πόσο στηρίζει τις προσπάθειες για το γήπεδο ο Δήμος: «Καλλιεργείται μία φημολογία πως ο Δήμος δεν θέλει να γίνει το γήπεδο και η Διπλή Ανάπλαση. Είναι υποβολιμαίες φήμες. Ο Δήμος θέλει να γίνουν και τα δύο. Δεν πρόκειται να ξεσπιτωθεί ο Παναθηναϊκός. Αυτό είναι σαφές». 

Για το ενδεχόμενο υπογειοποίησης της Λεωφόρου Αλεξάνδρας: «Από τη στιγμή που θα γκρεμιστεί το γήπεδο της Λεωφόρου για να ανασάνει όλη η περιοχή. Ας γίνει το γήπεδο στο Βοτανικό και οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη, ας γκρεμιστεί η Λεωφόρος Αλεξάνδρας και μετά μακάρι να έχουμε τα λεφτά και τη δυνατότητα να υπογειοποιήσουμε τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας».

Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες – Πανθρακικός – Παναθηναϊκός (17.15)

Παναθηναϊκή Συμμαχία κατά Αρετόπουλου!

Θερμή υποδοχή στην Αλεξανδρούπολη για Παναθηναϊκό

Εκτός αποστολής άφησε τον Μπουμσόνγκ ο Φερέιρα

Ο Παναθηναϊκός… άλλαξε την ημέρα του Λεβαδειακός – Πανιώνιος

Οι “πράσινες” Κυριακές και ο… Γολγοθάς του Νοεμβρίου

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε