Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκή Συμμαχία κατά Αρετόπουλου!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ανακοίνωση, με την οποία υπενθυμίζει το -αμαρτωλό κατ’ αυτήν- παρελθόν του διαιτητή Αρετόπουλου, που σφυρίζει το ματς των “πρασίνων” στην Κομοτηνή, εξέδωσε η “Παναθηναϊκή Συμμαχία

Αφού υπενθυμίζει ότι ο Αρετόπουλος ήταν ο τέταρτος διαιτητής του προπέρσινου ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και ότι δεν σημείωσε το παραμικρό για την επίθεση που δέχθηκαν παίκτες του Παναθηναϊκού, η Συμμαχία τονίζει ότι οι κανονισμοί και η ισονομία πρέπει να τηρούνται πιστά.

Η ανακοίνωση:

“Στο προσεχές παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Κομοτηνή επελέγη να σφυρίξει ο κ. Αρετόπουλος. Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν 4ος στο προπέρσινο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη. Δεν κατέγραψε τίποτα για τα γνωστά επεισόδια σε βάρος των παικτών της ομάδας μας με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί ως το τέλος της συγκεκριμένης σεζόν. Πέρσι, στον αγώνα Ολυμπιακός – Πανιώνιος για το Κύπελλο, δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στους φιλοξενούμενους (στο 0-0) με αποτέλεσμα την εκ νέου τιμωρία του.

Στα παραπάνω προσθέτουμε τις πρόσφατες καταγγελίες του πρώην αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ Χρήστου Σάββα για “μιλημένους πίνακες διαιτητών”, αλλά και την επιλογή ρέφερι με αναφορά του ονόματός του στο σκάνδαλο των στημένων (Σιδηρόπουλος). Για τον τελευταίο μάλιστα συζητούν, στις απομαγνητοφωνημένες από την ΕΥΠ κασέτες για τα στημένα, ο Σοφοκλής Πιλάβιος με τον Αχιλλέα Μπέο, όπως δηλώθηκε από τον πρώην πρόεδρο της ΕΟΔ Σωτήρη Βοργιά στη σημερινή (14/9) εκπομπή “Εφεση”, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΊ. Ήδη στα πρώτες δύο αγωνιστικές είχαμε ως Παναθηναϊκή Συμμαχία επισημάνει παρόμοια περιστατικά και ζητάμε πιστή τήρηση των κανονισμών και ισονομία”.

Οι “πράσινες” Κυριακές και ο… Γολγοθάς του Νοεμβρίου

Το πρόγραμμα του πρώτου γύρου της Σούπερ Λίγκας

Θερμή υποδοχή στην Αλεξανδρούπολη για Παναθηναϊκό

Εκτός αποστολής άφησε τον Μπουμσόνγκ ο Φερέιρα

Ο Παναθηναϊκός… άλλαξε την ημέρα του Λεβαδειακός – Πανιώνιος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε