Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Καραπαπάς: “Συνοδευόμασταν… από τα κινητά μας! Ψεύδη Κωνσταντίνου”

Καραπαπάς: “Συνοδευόμασταν… από τα κινητά μας! Ψεύδη Κωνσταντίνου”

Αμεση ήταν η απάντηση του Κωνσταντίνου Καραπαπά στην καταγγελία του Παναθηναϊκού ότι προπηλάκισε τον αντιπρόεδρο του «τριφυλλιού», Βασίλη Κωνσταντίνου, μετά τη δίκη Σισέ – Μαρινάκη.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ κατηγόρησε για “ασύλληπτα ψέματα” τον Κωνσταντίνου -κατά τη διάρκεια της δίκης-, ενώ επεσήμανε ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός “είναι εθισμένη στη γελοιότητα”. Κλείνοντας ανέφερε ότι θα κινηθεί νομικά κατά του Κωνσταντίνου για ψευδορκία.

“Ο κύριος Κωνσταντίνου αφου γελοιοποιήθηκε στην αίθουσα του Δικαστηρίου λέγοντας ασύλληπτα ψέματα μεταξύ άλλων και για εμένα (κατέθεσε ότι δήθεν συμμετείχα σε σύσκεψη ασφαλείας για αγώνα του 2011 ενώ εγώ ανήκω στο δυναμικό της ΠΑΕ απο το Φεβρουάριο του 2012) αποφάσισε να γελοιοποιηθεί και στην συνέχεια λέγοντας (μέσω επίσημης ανακοίνωσης της ΠΑΕ Παναθηναικός που είναι εθισμένη στη γελοιότητα) ότι τον προπηλάκισα δήθεν στα δικαστήρια! Και μάλιστα φαντάζεται και σωματώδεις συνοδούς. Όπως είδαν όλοι στα δικαστήρια “σωματώδεις συνοδούς” και μάλιστα πάνω απο δέκα είχαν ο κ. Κωνσταντίνου, ο κ. Σισε και οι δικηγόροι τους!

Τόσο εγώ όσο και οι άνθρωποι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ συνοδευόμασταν απο τα… κινητά μας τηλέφωνα!
Φυσικά θα ακολουθήσω τη νομική οδή και για την ψευδορκία του και για τα ψεύδη του”.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε