Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Καθάρισε” την ΑΕΚ ο Σκόνδρας – Ξανά στο…παιχνίδι ο Ατρόμητος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ατρόμητος έκανε την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ, επικράτησε στο Περιστέρι της ΑΕΚ με 1-0 και έμεινε… ζωντανός στο κυνήγι της πρώτης θέσης του μίνι πρωταθλήματος. Απογοήτευσε η Ένωση – Ζήτησαν πέναλτι οι Περιστεριώτες σε ανατροπή του Μήτρογλου.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Έτσι, oι Περιστεριώτες έφτασαν τους πέντε βαθμούς και διατήρρησαν το δικαίωμα να… ονειρεύονται την πρώτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ΑΕΚ, αντίθετα, έχασε μεγάλη ευκαιρία να περάσει μόνη πρώτη και να αυξήσει τις ελπίδες της για πρωτιά στα πλέι οφ.

Ο Ατρόμητος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του πρώτου ημιχρόνου, με τους Μπρίτο και Επστάιν να βρίσκονται σε καλή μέρα και να τροφοδοτούν σωστά τον Μήτρογλου, που όμως δεν μπόρεσε να “κερδίσει” τον Κωνσταντόπουλο.

Η Ένωση, πέρα από τα γνωστά… κενά που έχει στην άμυνα της, παρουσίασε πρόβλημα στην ανάπτυξη της, αφού η μπάλα έφτανε σπάνια στους Λυμπερόπουλο Γκούντγιονσεν.

Η υπεροχή των γηπεδούχων φάνηκε και από τις τελικές προσπάθειες των δυο ομάδων στο 45λεπτο, αφού οι “κυανόλευκοι” είχαν έξι, έναντι δυο των “κιτρινόμαυρων”. Η πιο καλή στιγμή για τους Περιστεριώτες ήρθε στο 10′, με το δοκάρι του Δημούτσου. Το μόνο που κατάφερε η ΑΕΚ ήταν να απειλήσει δυο φορές με τον Γκούντγιονσεν στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου.

Το παιχνίδι στην επανάληψη ήταν πιο ισορροπημένο, παρά την ελαφρά υπεροχή των γηπεδούχων. Οι “κιτρινόμαυροι”, που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα των Λεονάρντο, Κλωναρίδη στις αντεπιθέσεις, έφτασαν κοντά στο γκολ στο 47′, με το σουτ του Βραζιλιάνου να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Ιτάνζ.

Παρά την άνοδο της Ένωσης, ο Ατρόμητος ήταν αυτός που είχε το πάνω χέρι και κατάφερε στο 75′ να ανοίξει το σκορ με τον Σκόνδρα. Να τονίσουμε πως οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν δέκα λεπτά αργότερα για πέναλτι του Μπουγΐδη στον Μήτρογλου, αλλά ο διαιτητής Θάνος δεν καταλόγισε την εσχάτη των ποινών.

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Τόμας, Δημούτσος (Αναστάσακος 63′), Οικονόμου (Σφακιανάκης 46′), Μπρίτο, Επστάιν, Μήτρογλου, Πίτου Γκαρσία, Ιγκλέσιας (Καραμάνος 73′)
 
ΑΕΚ (Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Μανωλάς, Καράμπελας, Λεονάρντο, Καφές, Μπουγαΐδης, Λυμπερόπουλος (Κλωναρίδης 46′ – Μπέλεκ 86′), Μάκος, Γεωργέας, Βάργκας (Κάρλος 65′), Γκούντγιονσεν
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 4 ΑΓΩΝΕΣ
1.ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 8
2. ΠΑΟΚ 7
3. ΑΕΚ 6
4. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 5
 
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (5η, Τετάρτη 16/5)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (17.45)
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (20.00)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε